6 ks 9 Palcový Morské Rybárske Nástrahy Trolling Návnad pre Tuniaka Marlin Dolphin Mahi Wahoo a Durado Zahrnuté Zmanipulované Veľká Hra Ryby
6 ks 9 Palcový Morské Rybárske Nástrahy Trolling Návnad pre Tuniaka Marlin Dolphin Mahi Wahoo a Durado Zahrnuté Zmanipulované Veľká Hra Ryby
Sku: g108786
(2 Recenzie)
Novinka

€22.74 €32.95

Popis:

VYSOKÁ KVALITA - Cast ako guľka, veľmi stabilný na vyber, ľahko pracovať s zhrubnutiu puzdro vysokej kvality line crimps a otočné.

CIEĽOVÝ DRUH - Marlin, Sailfish, Tuniak, Mackeral, Kingfish, Ahi, Dolphinfish, Barakuda, Wahoo a akékoľvek hier, ktoré ryby plávanie!

VYNIKAJÚCA KONŠTRUKCIA - Ideálny trolling libier lákať 40 mm x 27mm crystal head s ťažkých sukne na ochranu háku od dostať posedenie s buriny umožňuje bojovať najväčšie ryby okolo.

Plne zmanipulované, pripravený pripojiť vaše coastlock otočný z Nerezovej Ocele Háky

Pre-attached viesť dĺžke 1.eters

Umývateľný zložiť do vrecka, Nepoškvrnené hlavu a sukne

Špeciálne navrhnuté tak, aby cieľová veľkosť a typ kingfish tuniaka alebo mahi vás

Môže naraziť na východnom pobreží Austrálie má tesný plávanie akcie a funguje za všetkých podmienok!

Vyrobené z top kvalitnej PVC sukne viesť v hlave

Drez rýchlo, ľahko sa prenáša, keď rybolov

Farba: 6 farbách

Materiál: PVC + Viesť

Veľkosť: 9 palec

Háčik veľkosť: 7.9 cm(3.1 palca) x 3.8 cm(1.49 inch)

Balík Obsahuje:

6 * rybárskych návnad

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke. 2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Golstroj.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na Golstroj.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru. Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: rybárske kliešte pesca, rybolov boxy nástroje, ul prípravok hlavu, planer jig, diamond hookah, loď kajak, financie rybársky výstroj, cievky tsurinoya, pre ryby, ryby lure.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Umelé Návnady
  • Číslo Modelu: Rybárske Lure
  • Poloha: prúd
  • Kategória: Sladkovodné Rybárske Návnady

Súvisiace produkty