Slúchadlá Ochrany Taška pre Slúchadlá, Skladovanie Taška Premium Shockproof Slúchadlá Prípade pre SONY WH-XB900N Čierna
Slúchadlá Ochrany Taška pre Slúchadlá, Skladovanie Taška Premium Shockproof Slúchadlá Prípade pre SONY WH-XB900N Čierna
Sku: g109045
(1 Recenzie)
Novinka

€5.34 €7.63

Popis:

Odrážky: 1、Jemné Remeselné: vak je vybavený tým, že pokuty plavidlo bne pre váš Sony WH-XB900N bezdrôtových slúchadiel je vyrobený z vysoko-kvalitného pevného EVA poskytovať trvanlivosti a dlhotrvajúci výkon. (Na predaj len, prosím, na vedomie, že nie je žiadne vybavenie a príslušenstvo sú súčasťou balenia).

2、prvotriednej Kvality: taška je navyše mäkké, anti-statické, shock-odolná vrstva a našuchorený textílie vnútorné vrstvy, tento produkt sa dá účinne absorbovať vplyv a znížiť škody spôsobené náhodné kolízie. V prípade, chráni vaše bezdrôtové slúchadlá od prach, škrabance, odreniny, rany, drví, a vlhkosti.

3、Pohodlný Dizajn: robustné remienok na ruku z vrecka, je to prenosné, a vnútorného dizajnu je ideálny pre príslušenstvo. A taška je hladký, a taška ponúka robustné 360-stupeň zips pre jednoduché otváranie a zatváranie.

4、Rukavice-fit Dizajn: taška ponúka ideálnu veľkosť, aby bol vhodný na vaše bezdrôtové slúchadlá. A taška ponúka špeciálne navrhnutý oka vrecká byť ideálne pre káble a iné pomôcky.

5、Ľahko sa prenáša: Toto tvrdé ochranné puzdro je ideálne pre slúchadlá, ktorý je ľahký a kompaktný, a to sa hodí v taške, batohu alebo kufra, a je ľahko prenosný.

Špecifikácie:

Materiál: EVA + fleece

Názov: Slúchadlá Skladovanie Vrecko pre SONY WH-XB900N

Model: GC-0428

Vonkajšie rozmery(približne): 23.5*23*8 cm/9.25*9.06*3.15 v

Hmotnosť(cca): 370.6 g

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

1 * Úložný Vak (upozorňujeme, že balík obsahuje úložný vak, a žiadne iné veci, je v cene.)

Štítky: prípad sony wf 1000xm3, nabíjačka choetech, sony wh ch700n, slúchadlá sony wh, mikrofón wh1000xm3, 1000xm3 prípade, airpod prípade, bluetooth headset ženy, sony wh h900n, prípade slúchadlá sony.

  • Názov Značky: CHOETECH
  • Číslo Modelu: -
  • Položka Druh: Tašky
  • Veľkosť: -
  • Package: Áno

Súvisiace produkty