Doprava zadarmo Nový mužskej módy bežné muž mužov Blue bird páva pierko motýlik hosť ženícha groomsmen svadobné flamingo strany
Doprava zadarmo Nový mužskej módy bežné muž mužov Blue bird páva pierko motýlik hosť ženícha groomsmen svadobné flamingo strany
Sku: g109069
(0 Recenzie)
Novinka

€15.18 €17.86

Popis:

11.5*6TYP, lano je nastaviteľné 30-52 cm.

Spôsob Platby

Prijímame len alipay.

Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky. Doprava

Sme poštovné Zadarmo cez ePacket Čína(pre NÁS kupujúcich) a Čína Príspevok Air Mail(pre ostatné krajiny kupujúcich) .

Tovar bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po prijatí platby.

Zvyčajne, vašu zásielku môže 25-45 pracovný deň (nie inlcuding dovolenku)prísť do Číny Post Air Mail. V zriedkavých prípadoch to môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo počas prázdnin.

Máme loď pondelka do soboty okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Ak by ste chceli, iné spôsoby dopravy sú k dispozícii za príplatok,ako DHL,UPS,TNT,EMS,FedEx, TJ.Je potrebné, 5-10days na vaše tam.

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Ruský kupujúci pls poznámka:

1.Vzhľadom k Rusku Politiky,kupujúci je potrebné celé meno podpísať balík,tak pls vyplňte vaše meno a priezvisko a detail adresu v anglickom jazyku.

2. Čína Príspevok Air Mail povoliť len hmotnosť balenia menej ako 2,0 kg.

Ak je hmotnosť nad 2,0 kg,budeme vlastná ich do niekoľkých balíkov,pokiaľ požiadate o rýchlejší spôsob,len sme ju poslať cez EMS. Vďaka. Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky alebo nesprávnu položku,pls kontaktujte nás čo najskôr,budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť to,ponúknuť vrátenie peňazí alebo výmenu.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania. Spätná väzba

Zákazník spokojný je pre nás veľmi dôležité,Ak ste spokojní s položkami si orderd,prosím zanechať spätnú väzbu.Ak u nie sú spokojní s položkami u orderd,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. O Nás

Po 2 rokoch úspešný predaj na eBay, sme sa rozhodli začať náš nirvány. V súčasnosti sa špecializuje na Rukavice, dámskej Módy. Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Ponuka S Dôverou! FAQ

1)kupujúci:Ahoj,predávajúci,všetky položky vo vašom obchode sú doprava zadarmo, alebo nie?

Predávajúci:Áno, áno,drahý priateľ.všetky výrobky, ktoré sú zadarmo doprava z číny post air mail.

2)kupujúci:Ahoj,predávajúci,môžete nám pomôcť vybrať vhodné veľkosti? Akú veľkosť si mám vziať?

Predávajúci:samozrejme,priateľa,môžete si vybrať veľkosť podľa našich veľkosť stola,ale tam je odchýlka 1-5 cm ako dôvod, ktorým relaxovať.alebo si môžete povedať vašej výšky a váhy a my vám pomôžeme.

3)kupujúci:Ahoj,predávajúci,som nedostal môj balík,čo sa deje?prečo nemôžem sledovať sledovacie číslo zásielky?Je to neplatné?

Predávajúci:Dobrý deň,môj priateľ,balík bol doprava do vašej krajine,ale sledovanie informácie aktualizácia čína príspevok air mail je pomaly. prosím počkajte pár dní viac,vďaka za pochopenie.

4)kupujúci:Ahoj,predávajúci,som dostala balík,ale oblečenie (nohavice)nie sú rovnaké ako na obrázku,kvalita je zlé,mne sa to nepáči.

Predávajúci:Dobrý deň,môj priateľ,sme tak sorry za váš spokojný / á,viete, čo všetky položky v našom obchode stojí s cenou.

6)Kupujúci:Ahoj,predávajúci,dostávam oblečenie,bohužiaľ je to príliš malý pre mňa.Veľkosť stola nie je presné.

Predávajúci:dobrý deň,môj priateľ,spôsobí, že všetky opatrenia sú vyrobené, pri ktorým relaxovať ručne.takže existuje odchýlka 1-5 cm.

7)Kupujúci:Ahoj,predávajúci,Môj balík zasekol v colných,nemal ju pustite ma,nemôžem si to,Teraz som si otvoriť sporu.

Predávajúci:Prepáč,môj priateľ,sme označiť nízke ceny na obale a poslať ako darček, aby sa zabránilo dane.extra daň je kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Štítky: hodvábna kravata, vták kravatu, zlato paisley kravatu, zelená hodvábna kravata, žltá kravata, tkané kravaty, college kravatu, neon kravatu, dekor flamingo, foulard.

  • Veľkosť: One Size
  • Položka Druh: Väzby
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: Pravidelné
  • Štýl: Móda
  • Typ Väzby: motýlik

Súvisiace produkty