2019 Šaty, Nohavice Mužov Čistá, Farba Červená/Biela Formálne Obleku nohavice Nohavice Formálne Nohavice pre Svadbu
2019 Šaty, Nohavice Mužov Čistá, Farba Červená/Biela Formálne Obleku nohavice Nohavice Formálne Nohavice pre Svadbu
Sku: g109168
(0 Recenzie)
Novinka

€16.57 €24.01

Popis:

Potrebujete kusov obleky, nohavice, šaty sami。

Dobrý, elegantné obleky, nohavice môžete upgrad do top triedy temperament !

Informácie o produkte

Obleky, nohavice farba: je Rovnaká ako obraz;

Toto je len jeden nohavice!

Veľkosť informácií

vezmite prosím na vedomie nasledujúce je hotové stanrard obleky s e objednávku. Ak vaša veľkosť je štandardná veľkosť,môžete umiestniť objednávky priamo po odkazujú na nasledujúce veľkosti grafu.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo obavy, pokiaľ ide o položku, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť

Najlepšia Kvalita---- Sme továrne a dizajnér.

Najlepšie Služby---- Máme najlepší tím. Najlepšie zo všetkého---vieme, čo potrebujete. Platba 1. Vaše peniaze budú vedené v platforme, kým si potvrdiť príjem tovaru, a to iba po, že peniaze bude vydaná predávajúcemu. Ste chránený 100% bezpečné!!

2. Sme vyslať vašich položiek podľa VIAZANÝ na Platobnú Adresu, Prosím, uistite sa, že váš ESCROW Platby Adresa je správna. Adresa s Tel Číslo bude vitajte v preprave. Sme don\ \ 't mať žiadnu zodpovednosť za nesprávnu adresu!!

3. Pre daňovú povinnosť, kupujúci by mali platiť sami!! Doprava 1. Máme loď na celom svete. Nezahŕňa Dopravu do Talianska... Sme obvykle odosielame do 1-2 pracovných dní od prijatia platby vymazané.(okrem sviatkov), "1-2 dni" je odovzdanie čas, nie čas príchodu, prosím, don\ \ 't zle. Pred platby, musíte uistiť, že vaša platba dodaciu adresu je správne. Normálne, budeme loď, akonáhle je to možné, ale môžeme\ \ 't sľub skutočný dátum ktoré by ste mohli získať, pretože sa líšia rýchlosťou a politiky miestne zvyky ( od zásielky sú vyrobené tretích strán) .

2. Ako všetci vieme, že Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy, ako oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice, atď., to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Oveľa Ocenia za vaše pochopenie na to nekontrolovateľné veci. Prísne colné oblasť :Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Kanada, Brazília, Argentína, Rusko...... Návrat Politiky snažíme sa čo najlepšie služby našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme!!

1. Akceptujeme položky sa vráti z akýchkoľvek dôvodov (napríklad don\ \ 't like it, to nie je váš očakávať), Ale kupujúci bude zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok, a položka nemá poškodené alebo zmeniť, vrátiť sa späť celý balík s značiek spoločne. ako sme don\ \ 't chcú, aby spor s kupujúcim.

2. 15-dňová záruka od dodané dátum. Prosím poslať foto položky škody oblasti e-mailom, ak to nie je muž-vyrobené poškodenie alebo fyzické poškodenie, budeme nahradiť novou alebo vrátime v 100% peniaze! Sme vrátenie platby prostredníctvom Viazaný, tovar by mal byť vrátený v pôvodnom stave. Spätná väzba Niečo menej ako 5 hviezd na našej Podrobné Hodnotenia Predajcu ovplyvňuje naše postavenie v Golstroj.sk. Ak máte pocit, že sme si zaslúžia menej ako 5 hviezd za niečo, prosím, dajte nám vedieť, ako môžete zanechať svoj názor, aby sme mohli riešiť svoje obavy. (Negatívne alebo Neutrálne spätnú Väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém).

Vašej plnej Spokojnosti a našej dobrej povesti, je našou najvyššou prioritou! \'\'Pozitívnu spätnú Väzbu\' a \'5 hviezdičiek\" sa vždy podporovať a veľmi ocenil. Ak necháte nás Pozitívnu spätnú Väzbu, budeme bezodkladne poskytnúť vám rovnaké. Negatívne alebo Neutrálne spätná Väzba je veľmi neodporúča.

Prosím, dovoľte nám príležitosť na nápravu prípadných nepriaznivých situácii. Všetko sa dá vyriešiť bez toho, negatívna spätná väzba alebo otvoriť akýkoľvek spor na Golstroj.sk. Prosím E-mail nás a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy! Podporu zákazníkom, sme tu, aby Sme odpovedať na všetky vaše dotazy. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Neváhajte a napíšte nám, ak máte akékoľvek otázky o našich položky a budeme reagovať čo najskôr. (do 24 hodín )

Náš pracovný čas: čas od 9:00 do 6:00 POPOLUDNÍ (od pondelka do piatku, okrem Sviatok) ; Prosím pochopiť, ako časový rozdiel medzi našimi národmi, Budeme sa nachádza v Číne, náš aktuálny čas je, ako je to uvedené nižšie: Náš čas=PDT čas+15 hodín, =čas UTC+8 hodín =BST čas+7 hodín

UŽITOČNÉ TIPY: Zlé zaobchádzanie vaše cenné hodvábne kravaty, zničí ich vzhľad. Jemne uzol a unknot svoje väzby. Nech zvyšok po dni nosenia. Vrásky môžu byť ľahko odstránená držte kravatu podľa úzky koniec, koľajových okolo päsťou, potom nechať ho cez noc. Vyhnúť, čistiareň, pretože to môže zničiť váš väzby. Samozrejme, že\'s najlepšie vlastniť mnoho väzieb tak, že čistenie nie je často potrebné.

Štítky: biela bunda čierne nohavice vyhovovali mužov, šaty, nohavice, formálne mužov nohavice, obyčajný svadobné biele nohavice mužov, formálne nohavice, šaty, nohavice vysoký mužov, mori šaty, nohavice, novi šaty, nohavice, zábava šaty, nohavice, formálne nohavice pre mužov.

  • Názov Značky: geliaocong
  • Predné Štýl: Byt
  • Položka Druh: Oblek Nohavice
  • Materiál: Vlna
  • Pohlavie: MUŽI
  • Štýl: Formálne
  • Nohavice Uzavretie Typ: Zips Lietať

Súvisiace produkty