220 -240V, UK, Zapojte Elektrické Nafukovacie Čerpadla Čerpadlo Vzduch Prenosné Na Lodi Dúchadlo Matrac Camping Bazénik Bazén Vzduchu Nafukovacím
220 -240V, UK, Zapojte Elektrické Nafukovacie Čerpadla Čerpadlo Vzduch Prenosné Na Lodi Dúchadlo Matrac Camping Bazénik Bazén Vzduchu Nafukovacím
Sku: g109570
(1 Recenzie)
Novinka

€10.13 €16.33

Popis:

Špecifikácia:

Napätie: AC 220 -240V

Menovitý Výkon: 150W

Tlak: 0. 54PSI

Prietok vzduchu: 440L/min

Rozmery: 12x10x11. 5 cm (L x W x H)

Popis:

Extrémne Silné Elektrické Čerpadlo Vzduch: vysoký tlak dizajn tohto prenosné elektrické čerpadlo vzduch pre rýchlejšie a efektívnejšie nafukovacie skúsenosti, 150W/0. 54psi vyššia ako väčšina ručné čerpadlá na trhu, mini čerpadlo vzduch rozpína a deflates v blesk rýchlosti vzduchu matrace v 3-5-minútové.

3 Prepojovacie Vzduchové Trysky: Máme 3 tryskami rôznej veľkosti v elektrickej vzduchu matrac čerpadlá, vhodné pre väčšinu inflatables potrebujete nafúknuť alebo defláciu (S, M a L). Ten malý je 0. 6typ, v strede je 1. 6typ, väčší je 2. 2cm.

Jednoduché Použitie & Quiet: vzduch matrac čerpadla je kompatibilný s 220V -240V AC napájanie. Stačí dať nafukovacie a deflatable hlavu na plnenie držať, potom stlačte spínač. A jeho dizajn je rozšírené s vysoko kvalitného materiálu, ktorý výrazne znižuje jeho hlučnosť je v prevádzke.

Portable & Lightweight: nafukovací matrac čerpadla je malý a ľahký, takže je vhodné použiť vnútorné a vonkajšie. Na cestovanie-priateľský rozmer, môžete ľahko vziať hustilky kdekoľvek idete.

Muti-funkciu a Záruka: čerpadlo vzduch pomôže vám ušetrí čas na nafukovanie vzduchu matrace, bazény, člny, pohovky, vaňa, vodné postele, loď, bazén hračky, plavecké krúžky a zvyklostí, robí to, ako ideálnou voľbou pre karavany, cestovateľov, pláž návštevníkov podujatia, maliarov, atď.

Package Zahrnuté:

1 x Čerpadlo Vzduch

3 x Trysky

Štítky: vzduchu loď čerpadla, bazén čerpadla čistý, elektrické dúchadlo, hdmi lcd radič rada pre 40 pin, 220v čerpadla, filter čerpadla bazén, hot tub čerpadla, vzduchové čerpadlo postele, nh vzduchu matrac, indukčné čerpadla je vysoký tlak.

  • Palivo: elektrické
  • Moc: elektrické
  • Tlak: Vysoký Tlak
  • Štruktúra: Nafukovacie Čerpadla
  • Štandardné alebo Neštandardné: ŠTANDARD
  • Použitie: vzduchové čerpadlo

Súvisiace produkty