Deti Obrázky, Kreslenie Roboty Technológie, Baby, Automatické Lakovanie Vzdelávania Umelecké Vzdelávanie Stroj Inteligencie, Hračiek Drop Shipping
Deti Obrázky, Kreslenie Roboty Technológie, Baby, Automatické Lakovanie Vzdelávania Umelecké Vzdelávanie Stroj Inteligencie, Hračiek Drop Shipping
Sku: g109837
(1 Recenzie)
Novinka

€67.96 €91.83

Popis:

Funkcia:

【Inteligentné Rozpoznávanie, Jednoduchá obsluha] vyzýva dieťa stavia vzdelávania karty v prednej časti robota, kreslenie robota bude rozpoznať obsah karty veľké oči, a prestávky každý obrázok do základnej čiary a tvary, a upozorňuje, ukázať deťom, ako robiť každý krok.

【Vzdelávacie Robot, detské Tútor] vyzýva Našich produktov obsahovať číslo karty, matematika výzvou karty, zálepky a obrázkové knižky. Rozpoznanie týchto kariet, vzdelávacie robot môže naučiť deti pravopisu slov,výpočet čísla a kresliť obrázky.

【Roztomilý Vzhľad, detský Obľúbené] vyzýva okolo tela, veľké oči a dve pružné ruky, vzhľad smart vzdelávacie robot je veľmi v súlade s láskou deti vo veku 2-14. Veľkosť zahrnuté karty a knihy sú tiež navrhnuté špeciálne pre deti.

【Bezpečné, Hrať sa s Dôverou] vyzýva Naše maľovanie robot prijíma 360-stupeň non-hranatý dizajn, aby sa zabránilo poškriabaniu deti. High-kvalitné ABS materiál je odolný, ale nie je ťažké, aby sa zabránilo zraneniam detí.Tento výrobkov má CE, FCC, ROHS certifikácie, kvalita je zaručená.

【Detí, Priateľ, Rodičia' Pomocníkom] vyzýva So spoločnosťou robot umelcov, deti môžu tráviť menej času na mobilné telefóny a sledovanie TELEVÍZIE a pomôcť im rastú zdravo. Je to najlepší darček pre dievčatá aj pre chlapcov, aj pre zaneprázdnených rodičov.

Popis:

Perfektný darček pre deti.

Pomôcť zaneprázdnení rodičia sprevádzali svoje deti vyrastať.

Rozvoj detí v písaní, výpočet a zručnosti kreslenia.

Podporu duševného vývoja detí.

Sprevádzať vaše deti rastú zdravo.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Hmotnosť: 520g

Výkon: 5V2A

Batéria: 2600mAh

Čas nabíjania: 2,5 hodiny

Pracovný čas: 3hours

Vekové rozpätie: 2-14 rokov

Balík obsahuje:

1*Kreslenie Robot

26*List Kariet

4*Matematika Výzvou Karty

24*Obrázok Karty

10*Číslo Karty

4*Činnosť Knihy

2*Perá

1*USB Kábel

1*Manuál

Štítky: robot, robot vektor, krém tetovanie, robot hračka, vosk na auto, vektor robot ruskej, diamant farby, anki robot, kresliť machin, 1090mhz.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Číslo Modelu: Deti Obrázky, Kreslenie Roboty
  • Druh: Iné
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty