4 Pack Flip Spp keramickej nádoby Viečka s nepriepustných & hermeticky uzavretých Tesnenie a Ľahko Naliať Náustok - Pravidelné Úst Fľaša uzavretie BV789
4 Pack Flip Spp keramickej nádoby Viečka s nepriepustných & hermeticky uzavretých Tesnenie a Ľahko Naliať Náustok - Pravidelné Úst Fľaša uzavretie BV789
Sku: g110050
(1 Recenzie)
Novinka

€8.46 €11.44

Popis:

4 Pack Flip Spp keramickej nádoby Viečka s nepriepustných & hermeticky uzavretých Tesnenie a Ľahko Naliať Náustok - Pravidelné Úst Fľaša uzavretie BV789 Popis:

Funkcia:

1.Naše flip top viečka sú netoxické, ľahké čistenie s top rack v umývačke a môže trvať roky.

2.Do keramickej nádoby veko spolu s tesnením a pevne zabezpečené spp poskytnúť najlepší tesnenie - ideálny pre výrobu vinegary dressingov, ukladanie suché potraviny, liatím alebo pitnej ako studené pivo, kávu, čaj a ďalšie.

3.Flip spp je navrhnutý tak, aby zostať v mieste bez pádu ukončia sa, keď liatím alebo dopadá, keď pitie. Flip up rukoväť umožňuje pohodlné nosenie a tvárou dizajn pre jednoduché skrutkovanie.

4.Masontops Multi Top viečka transformovať staré sklo konzervovanie pohárov do cool retro piť kontajnerov. Či sú široké ústa, alebo pravidelné, kvart, alebo veľmi veľké, dostali sme ich na ktoré sa vzťahuje.

5.Č striekajúcej alebo dribling. Použiť ich pre granolového, káva, suché krmivo alebo remeselníkov!

Farba: Čierna,Svetlo Modrá,Ružová,Šedá

Materiál: plast

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm odchýlka

Skutočné položky môžu byť mierne odlišné od obrazu vzhľadom na monitor a ligth účinok

Balenie Obsahuje:

4pcs X Tesnenie Spp

Štítky: lepidlo rohová polica, memo krúžok, fľaša v blízkosti, veko murár, konzervovanie veko, jarin zväzky uzávery, google domácich tribún, nacistické t tričko, široká ústa keramickej nádoby slamy veko, veko kremíka.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové