IR 433MHZ Nahradenie Vzdelávania Diaľkové Ovládanie s Dlho, Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť s Netflix/YouTuBe/Amazon Tlačidlo pre Učenie
IR 433MHZ Nahradenie Vzdelávania Diaľkové Ovládanie s Dlho, Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť s Netflix/YouTuBe/Amazon Tlačidlo pre Učenie
Sku: g110211
(1 Recenzie)
Novinka

€3.70 €4.93

Popis:

Popis Frekvencia:433MHz Bezdrôtovej Komunikácie:IČ Kompatibilné Značky:GREE Použiť:TV Diaľkové Ovládanie prenosová Vzdialenosť:10M Batérie Model:AAA batérie Materiál:ABS Farba:Biela Funkcie:

- To je advanced diaľkové ovládanie.

- Toto je alternatíva diaľkové ovládanie, ktorá sa vzťahuje na všetky funkcie pôvodného diaľkového ovládača.

- To je ideálna voľba v prípade, ak vaše pôvodné diaľkové je stratený, poškodený alebo potrebné.

- To prináša viac pohodlia vášho života.

- Cítiť sa pohodlne a ľahko používa.

- Štýlový a elegantný dizajn.

- TV kompatibilné Modely: GREE YAN1F1 AC Fernbedienung Použiť Krok:

- Krok 1: Držte odosielanie konci pôvodné diaľkové ovládanie aimming na prijímanie konci Vzdelávania na Diaľku. (vzdialenosť 2 CM - 5 CM)

- Krok 2: Stlačte tlačidlo "SET" a "POWER" tlačidlá v rovnakom čase.LED svetlo začne blingking neustále,vzdelávací systém je na teraz.

- Krok 3: Stlačte tlačidlo učenia diaľkové conter (napr. vypínač), kým LED prestanú blikať a udržať osvetlenie hore,potom uvoľnite tlačidlo.

- Krok 4: Stlačte tlačidlo pôvodného diaľkového ovládania a podržte aspoň 2 sekundy (napr. vypínač), ak prijímajú správne údaje, LED Učenia Diaľkové bude blikať 3 krát rýchlo a potom zase do blikať neustále, v tomto prosím, uvoľnite tlačidlo na pôvodné diaľkové ovládanie. (Ak LED blikajú pomaly 2 krát a potom zapnite, znamená to, že učenie sa nepodarilo. Prosím, opätovne prevádzkovať učenie.)

- Krok 5: naučiť Sa iné tlačidlá,zopakujte Krok 3 + Krok 4 až do konca všetky poznatky.

- Krok 6: Ukončiť: Stlačte tlačidlo "S" a "POWER" tlačidlá súčasne.LED svetlo začne blikať neustále,vzdelávací systém je na teraz. Poznámka:

- Ak sa mu tlačidlo učenia diaľkové nemôže pracovať,prosím prečítajte si toto tlačidlo znova.

- Učebné diaľkové ovládanie ukončí vzdelávanie štátu, ak tam nie je žiadne tlačidlo je stlačené 15 sekúnd.

- Prosím nepoužívajte vodu a iné organické látky na čistenie nečistôt na kryte, pretože čistiaci prostriedok je korozívna.

- Vyhnúť kvapkadlová diaľkové ovládanie z výšky, vyberte batériu, keď sa nepoužívajú dlhší čas.

- Rovnaký vzhľad produktu neznamená, že to môže byť použitý. Ak existuje akékoľvek pochybnosti, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Balík obsahuje 1 x Diaľkové Ovládanie (neobsahuje batérie), 1 x užívateľská Príručka

Štítky: iptv životnosť, netflix premium, epcos cievky, diaľkové ovládanie s naučiť funkcia, netflix tv diaľkové ovládanie, ir diaľkové ovládanie usb, neflix, 433 MHz, leganza diaľkové ovládanie, accuphase zosilňovač.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Frekvencia: 433 MHz
  • Kanál: 1
  • Podpora APLIKÁCIÍ: No
  • Číslo Modelu: EPC_REC_030
  • Package: No
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Použitie: TV
  • Bezdrôtová Komunikácia: IR

Súvisiace produkty