12 Zuby Ľadu tvrdého dreva sal lesa Zime Sneh Topánka Topánky Ice Uchopovač protišmykových Ľad Hrotmi Snehu Trakciu Kopačky Horolezectvo Vybavenie
12 Zuby Ľadu tvrdého dreva sal lesa Zime Sneh Topánka Topánky Ice Uchopovač protišmykových Ľad Hrotmi Snehu Trakciu Kopačky Horolezectvo Vybavenie
Sku: g1104
(5 Recenzie)
Novinka

€15.90 €26.07

Popis:

Vysoké clo mangánovej ocele, s vákuové tepelné spracovanie a temperovanie proces, vystupoval s veľkou tvrdosť a húževnatosť, ktoré zvyšujú trakciu pri chôdzi a lezenie v snehu na zníženie rizika pádu.

Vlastnosti: Nastaviteľná dĺžka vhodné pre topánky: NÁM 6-13.5 / CN 36-46. Vysoké clo mangánovej ocele hrotmi, silný, tvrdý a odolný voči korózii. 12 hrotmi, 1,5 v dlho, môže kopať do odrôd terén, pevné a bezpečné. TPU ramienka sú veľmi flexibilné, a nebudete lapať. Nylon záväzné sa hodí pre väčšinu topánky a topánky. Pekné ľadové uchopovač snehu horolezecké, lyžiarske horolezectvo, ľadovec turistika a pod.

Špecifikácie: Materiál: Mangánovej ocele + TPU vhodné pre topánky: CN 36-46 / USA, 6-13.5 Špice dĺžka: 4 cm / 1,5 v hmotnosť balenia: 1 kg / 2,2 lb

Balenie Zoznam: 1 * Pár Ice Uchopovač 1 * Skladovacie Puzdro

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: turecký raki, flip octopus hračka, malé chobotnice plyšové, bushcraft firesteel, ženské snežníc, plyšové zadnej strane, crampon ľad, potápanie cievky prst cievka, vojenské rybárske stolička, auto snehu.

  • Funkcia: Ice Uchopovač
  • Názov Modelu: Ice Uchopovač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: ice tvrdého dreva sal lesa

Súvisiace produkty