Vysoká Kvalita 30A Prenosné Miesto Zvárač,Zváranie Stroj Šperky výrobu nástrojov Zariadenia
Vysoká Kvalita 30A Prenosné Miesto Zvárač,Zváranie Stroj Šperky výrobu nástrojov Zariadenia
Sku: g110562
(0 Recenzie)
Novinka

€62.01 €95.40

Popis:

1 používa high-frequency plazmový výboj princíp, tvorba kovového zváraného puddle okamihu 2 nastavte výstupný výkon rôznych veľkostí podľa drôtu 3 obrobku hladké, pevné, rýchle, vysoko účinné Technické parametre: Výkon: 110V alebo 220v 50/60HZ Príkon: 200W Inštalácie: 1 elektródy, držiak pripojený na výstup negatívne elektródy, držiak pripojený k pozitívny výstup. 2 môže byť nabrúsené volfrámu ihiel na brúska, používanie miesto vypúšťania princíp. 3 volfrámu, ihla byť predĺžená pri inštalácii zvaru hlavu 50mm. Volfrám ihly s priemerom 1mm Kroky: 1 zapnutie napájania zapnite vypínač napájania. 2 nastavte silu gombík do hrubé a jemné. Podľa prácu požiadavky môže byť upravená hodnota mierky 3 pinzety zaseknutá obrobku. Obrobku rozhranie zarovnanie volfrámu ihly (najlepšie vzdialenosť 5 mm) nie je obráťte sa na obrobku. 4 nohou o peši. (Metrov). Zváranie je dokončená. Poznámka: 1 noha šliapnutie na nohu prepínač nie je dlhý čas, krok na hneď, ako dlho krokové prepínanie, stroj je skratuje, to bude horieť vnútorného okruhu 2. Tento stroj je presné prosím, použite starostlivosti. 3 blesk z poranenie oka, urobiť ochranné opatrenia na použitie. 4 peši je v depresii, ruky nedotýkajte sa kovových častí volfrámu ihly a pinzety, inak bude brnenie. 5 non-profesionáli, nie generálna oprava, tam sú s vysokým tlakom. Platby:

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Záruka a ručenie:

12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou!

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Iné Politiky, Ktoré:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami

Štítky: weld, laserové zváranie, mig plazmy, bodové zváranie stroj, bodové zváranie ovládanie stroja, argón miesto zvárač, šperky zvárač, šperky miesto zvárač, arc zvárač, šperky zvárač.

  • Názov Značky: KYNGTY
  • Položka Druh: Šperky, Nástroje A Zariadenia
  • Číslo Modelu: DX-30A

Súvisiace produkty