Priemyselné rj45 bezdrôtové gsm/gprs dual sim lte modem, sériové rs232, rs485 na wifi a ethernet gps gprs modemu
Priemyselné rj45 bezdrôtové gsm/gprs dual sim lte modem, sériové rs232, rs485 na wifi a ethernet gps gprs modemu
Sku: g110608
(0 Recenzie)
Novinka

€33.84

Popis:

2 Ethernetový port

Priemyselné Sériové Na WiFi a Ethernet Konvertor Sériové Na WiFi a Ethernet Converter, ktorý možno realizovať obojsmerný transparentný prenos medzi RS232/RS485 a Ethernet/WiFi. Prostredníctvom jednoduchých konfigurácia cez Web Server, alebo inštalačný softvér je možné priradiť pracovných detaily, uvedomiť si, sériové údaje, a TCP/IP údajov package transparentné prenosu converter.

Znaky

1. WIFI 2.4 GHz 802.11 b/g/n bezdrôtové štandardy. 2. TCP Server/TCP Client/UDP Server/UDP Client/HTTP Klientskom režime. 3. AP, STA, AP+POB. 4. Modbus bránou. 5. Elektrostatické ochrany 6. Strážny, 24 hodín stabilnú prevádzku. 7. Identita paketové funkciu. 8. Tep paketové funkciu. 9. Websocket funkciu. 10. Časový limit reset funkcia, meranie času obnoviť funkciu. 11. Web Server, nastavenie softvéru, sériové/siete NA príkazu na konfiguráciu modulu. 12. hardvér načítať EFT: Prospel EFT test, keď je okamžitá vysoký prúd v obvode (ako blesk, vypínač napájania, atď.), to môže zabezpečiť, že zariadenia, hardvér nie je poškodený. Výkon: 2KV, Ethernet rozhranie 232 485: 2KV

Špeciálne Funkcie

1. Modbus Volebných Režim V tomto režime, podporuje Modbus TCP a Modbus RTU vzájomné premeny. 2. Tep Paketové Funkcia USR-W610i podporuje sieť tep paketové a sériové tep paketové. Sieť tep paketové informuje server, ktorý je v aktívnom stave, a zachováva normálnu spojenie so serverom priebežne odosielanie tep paketové.Sériový port tep paketové oznámi, sériové zariadenie, ktoré USR-W610i je v aktívnom stave, a iniciatívny chytiť snímač údaje nie je možné byť iniciatíva, aby sa zasadila. 3. Pätica Distribúcia Protokol USR-W610i suppports SDP, môžete pridať určité hlavičky v sériových dát. To bude odosielať údaje do differetnt zásuvky rôzne hlavičky. Prijaté údaje z rôznych pätica bude pridané rôzne hlavičky predtým, ako sa zašlú sériové. 4. Pravidelné Reštartovať Funkcia USR-W610i podporuje načasovanie a časový limit reštartovať funkciu, ktorá umožňuje systém spustiť viac stabilný.

Inteligentná Sila Zber Údajov Riešenia

1. Build-in smerovanie funkciu, podporuje káblové pripojenie alebo wi-fi siete metóda. 2. Vzdialene monitorovanie meter údajov, ušetrí to nielen síl a zdrojov, uľahčuje náhle reakcie opatrenie. 3. Rýchly zber údajov, monitorovania a riadenia platformy, uľahčuje mesta elektrickej energie, riadenie, potom k inteligentnému mesta.

Štítky: myš switcher, Premium, softwar, plc, kontrola ph, ms office 365, baofeng usb, dlaždice, modem, powerline ethernet.

  • Package: Áno
  • Prevádzková Teplota: -40℃~ 85℃
  • Napätie: 5-36V
  • Rozhranie: RS485/RS232
  • Názov Značky: služby adsense
  • Rýchlosť: 10/100 mb / s, MDI/MDIX
  • Skladovanie Temp: -40℃~ 125℃
  • Veľkosť: 86*82.5*25mm(L*W*H)