Nový Vonkajší GRIL Grilovanie Sporák Nehrdzavejúcej Ocele Kemping Gril, Prenosný Mini Dreva Ľahké Varenie Skladacie Backpacking Piknik
Nový Vonkajší GRIL Grilovanie Sporák Nehrdzavejúcej Ocele Kemping Gril, Prenosný Mini Dreva Ľahké Varenie Skladacie Backpacking Piknik
Sku: g111011
(1 Recenzie)
Novinka

€19.65 €28.90

Popis:

Odrážky:

1、SKLOPNÉ VONKAJŠIE potreby na KEMPOVANIE SPORÁK: Tento kemp grilu je možné sklopiť ako kniha a pošleme vám tote bag (8.6 * 5.9 cm). Gril je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Jednoduchá inštalácia systém a výkonný kvality je vhodný pre kempovanie na grilovanie cestovanie pobyt v prírode.

2、POUŽIŤ DREVOM a PODPORA VETRANIE DIZAJN: Intenzívne spaľovanie nemožno oddeliť od kyslíka. Otvory okolo rúry sú navrhnuté tak, aby prúdenie vzduchu dostatočne ďalšie intenzívne spaľovanie.

3、CARBON FIBER NET DIZAJN: Tento vonkajší kempovanie na GRILOVANIE má uhlíkových vlákien oka dizajn, ktorý umožňuje uhlíka vypáliť úplne. Oxid oka tiež oddeľuje uhlie z rúry a vetranie môže spôsobiť prachu do úniku a viac podporovať kompletný spaľovanie uhlia. Ideálny gril je možné ubytovať až 1-3 osôb.

4、EKOLOGICKY FREIENDLY PALIVO: Použitie vetvy, listy, borovicové šišky a drevo alebo spevnené alkoholu variť jedlo. Nie je tam žiadna šedá doska môže byť tiež použitý ako podpora pre palivové pece. Zaručujeme, že nie sú žiadne nádrže na palivo, bez chemických emisií, žiadna batérie a menej oxidu uhličitého.

5、BEZPLATNÝ ÚLOŽNÝ VAK: Naše gril nastavenie je veľmi kompletný, vrátane jedného kusu sporák, gril čistý, oxid čistý, popol doska a úložný vak, ako aj 3-vrstvová lepenka kraft papier box na ochranu balenie. Úložný vak umožňuje vykonávať barbecue gril pre outdoor camping a piknik použitie.

Funkcia:

SKLOPNÉ VONKAJŠIE potreby na KEMPOVANIE SPORÁK: Tento kemp grilu je možné sklopiť ako kniha a pošleme vám tote bag (8.6 * 5.9 cm). Gril je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Jednoduchá inštalácia systém a výkonný kvality je vhodný pre kempovanie na grilovanie cestovanie pobyt v prírode.

POUŽITIE DREVOM a PODPORA VETRANIE DIZAJN: Intenzívne spaľovanie nemožno oddeliť od kyslíka. Otvory okolo rúry sú navrhnuté tak, aby prúdenie vzduchu dostatočne ďalšie intenzívne spaľovanie.

CARBON FIBER NET DIZAJN: Tento vonkajší kempovanie na GRILOVANIE má uhlíkových vlákien oka dizajn, ktorý umožňuje uhlíka vypáliť úplne. Oxid oka tiež oddeľuje uhlie z rúry a vetranie môže spôsobiť prachu do úniku a viac podporovať kompletný spaľovanie uhlia. Ideálny gril je možné ubytovať až 1-3 osôb.

EKOLOGICKY FREIENDLY PALIVO: Použitie vetvy, listy, borovicové šišky a drevo alebo spevnené alkoholu variť jedlo. Nie je tam žiadna šedá doska môže byť tiež použitý ako podpora pre palivové pece. Zaručujeme, že nie sú žiadne nádrže na palivo, bez chemických emisií, žiadna batérie a menej oxidu uhličitého.

BEZPLATNÝ ÚLOŽNÝ VAK: Naše gril nastavenie je veľmi kompletný, vrátane jedného kusu sporák, gril čistý, oxid čistý, popol doska a úložný vak, ako aj 3-vrstvová lepenka kraft papier box na ochranu balenie. Úložný vak umožňuje vykonávať barbecue gril pre outdoor camping a piknik použitie.

Toto je najnovší dizajn. Sme pridali 3 riadky konektory chcete upraviť výšku paliva dosky, na základe pôvodného návrhu, tak ako kontrolovať používanie paliva primerane.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: strieborná

Hmotnosť netto: o 858g

Prod výrobku veľkosť: cca 21 cm*15*15 cm/8.26*5.91*5.91 palec

Balenie zoznam:

1*Sporák

1*Gril Čistý

1*Oxid

1*Ashing Rada

2*Pin

1*Skladovanie Taška

Štítky: vonkajšie pec na pizzu, barbecu gril, horák odpadu, gril na drevené uhlie, barbecu, dlho bbq nástroje, plynový gril japonsko, rúra potreby na kempovanie sporák na drevo, auplex, box dreva potreby na kempovanie sporák.

  • Kovové Typ: Iné
  • Funkciu 01: Kempovanie Na Grilovanie
  • Veľkoobchod: Áno
  • Dokončovacie: Iné
  • Gril Typ: Iné
  • Funkcia 04: BBQ Pomocou
  • Druh: bbq gril
  • Funkcia 03: Outdoor camping pomocou
  • Funkcia 02: kuchynské príslušenstvo

Súvisiace produkty