80W Nechtov Prachu Lapač Prachu Zberateľ Ventilátor Vysávač Manikúra Obrábacie stroje Silný Výkon Nechtov Fan Art Manikúra Salon Nástroje
80W Nechtov Prachu Lapač Prachu Zberateľ Ventilátor Vysávač Manikúra Obrábacie stroje Silný Výkon Nechtov Fan Art Manikúra Salon Nástroje
Sku: g111238
(1 Recenzie)
Novinka

€13.63 €18.17

Popis:

Funkcie:

1.80 W silný sací: vysoké napätie, vietor motora, veľké častice a prach v žiarenia oblasti nasávací port sú vysatý, a nie je nechtov prachu lietanie, a malý stroj má lepšiu účinnosť.

2. Trvanlivé: je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vysoká pevnosť, malé deformácie a trvanlivé.

3. Široké použitie: je vhodný na drvenie, nechty a nohy kože, takže vaše ruky a nohy cítiť pohodlne. Ventilátor je moc silný, zmenou rýchlosti otáčania je vysoká, hluku je nízka, a vysávanie efekt je veľmi dobrý.

Popis:

Je vhodný na drvenie, nechty a nohy kože, takže vaše ruky a nohy cítiť pohodlne. Ventilátor je moc silný, rýchlosť je vysoká, hluku je nízka, a vysávanie efekt je veľmi dobrý.

Špecifikácie:

materiál: plast

Výkon: 80 W

Farba: biela, ružová(voliteľné)

Typ: EÚ, USA(voliteľné)

Vstup:100-220V

Veľkosť:24*22 cm

Package Zahrnuté:

1 x Hlavné Stroj

1 x Adaptér

1 x Box

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: zberač prachu nechtov, fólie na nechty, vŕtačky, filter balík, nail art, 220v odťahový ventilátor, klinec prachu zberateľ 80, moyra nail art, úlet prachu kolektora, pletacie stroje mini, motor robot vysávač.

  • Názov Značky: MARSKE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty