Jazyka Držiteľ puzdro pre Apple Ceruzka 2. Generácie,Zaťahovacie Tip Ochranu Zabezpečuje Spp,Ochranný Kryt pre iPad Pro 11/12.9 v
Jazyka Držiteľ puzdro pre Apple Ceruzka 2. Generácie,Zaťahovacie Tip Ochranu Zabezpečuje Spp,Ochranný Kryt pre iPad Pro 11/12.9 v
Sku: g111350
(3 Recenzie)
Novinka

€10.27 €13.51

Popis:

VYNIKAJÚCU OCHRANU: Dokonale navrhnutý pre Apple Ceruzka 2. Generácie, ako sú: iPad Pro 11 2018 / iPad Pro 12.9 2018 Ceruzkou. Ochranu vášho Apple Ceruzka z šokujúce a poškriabaniu, poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním, prachom, otrasmi a iné každodenné škody. JEDINEČNÝ RECTRACTABLE KONŠTRUKCIA: Vysúvacia konštrukcia, môžete zasunúť pero tip do prípadu chrániť váš tip od náhodnému poškodeniu, keď nie ste pomocou Apple Ceruzkou. POHODLNÉ RUČNÉ POCIT: Ergonomický dizajn umožňuje bezpečnejšie uchopenie, pohodlné ručné pocit, materiál je príjemný zážitok pri používaní vášho zariadenia Apple Ceruzkou. INTEGROVANÝ KLIP: Multifunkčný integrovaný klip dizajn nie je len vám umožní nosiť okolo orezové ho do svojho vrecka, tablet prípadoch a oblečenie, ale tiež to prestane Ceruzkou od rolling preč na hladké alebo šikmé plochy. JEDNODUCHÉ A CONVIENT: Jednoduchá inštalácia a odstránenie. Prichádza s pin tlačné na odstránenie a inštaláciu Apple peračník. Poznámka: Apple Ceruzka je len na ilustráciu a nie sú zahrnuté.

Kompatibilita: Dokonale navrhnutý pre Apple Ceruzka 2. Generácie, ako sú: iPad Pro 11 2018 / iPad Pro 12.9 2018 Ceruzkou. Popis produktu: ❅ Prichádza s pin tlačné na odstránenie a inštaláciu Apple peračník. ❅ Jednoduché na inštaláciu a odstránenie. Jednoduché a pohodlné použitie. Nikdy misplace spp počas nabíjania. ❅ Ochranu pre Apple Ceruzka z šokujúce a poškriabaniu, poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním, prachom, otrasmi a iné každodenné škody. ❅ Skladacím dizajnom, môžete zasunúť pero tip do prípadu chrániť váš tip od náhodnému poškodeniu, keď nie ste pomocou Apple Ceruzkou. ❅ Integrovaný klip dizajn umožňuje nosiť okolo orezové ho do svojho vrecka, tablet prípadoch a oblečenie. Tiež to môže zastaviť Ceruzkou od rolling preč na hladké alebo šikmé plochy. Poznámka: Apple Ceruzka je len na ilustráciu a nie sú zahrnuté.

Štítky: tp ceruzka, novinka peračník, peint peračník, drop pero, gt1 haylou, krátke apple peračník, 2020 ipad pro, assesories ipad pro 2020, ipad pro, apple ceruzka 2 prípad zvierat.

  • Aplikácia: Ostatné
  • Dĺžka: 6.5inch
  • Obrazovky Aplikácie: Kapacitný Displej
  • Číslo Modelu: Pre Apple Ceruzka 2. Generácie
  • Kompatibilita 2: pre iPad Pro 12.9 2018 Ceruzka
  • Rozmery Produktu: 6.5 x 0,6 x 0,6 cm
  • Aplikácia Značky: Pre Apple
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • Kompatibilita 1: pre iPad Pro 11 2018 Ceruzka
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty