Sušené Huby, Čierny, Huba, Drevo Ucho Zdravé Ekologické Húb Najlepšie Jedlo
Sušené Huby, Čierny, Huba, Drevo Ucho Zdravé Ekologické Húb Najlepšie Jedlo
Sku: g111557
(0 Recenzie)
Novinka

€18.56 €20.40

Popis:

Sušené Huby, Čierny, Huba, Drevo Ucho Zdravé Ekologické Húb Najlepšie Jedlo

Popis:

Čierna huba, alebo Auricularia polytricha, je niekedy známy ako drevo ucho, cloud ucho, Judáš uchu, alebo strom uchu. Je to huba, ktorá je tmavo hnedé až čierne a pôvodom z Ázie a niektorých Tichomorských ostrovov s vlhkom podnebí. To je jedlé a často používa sa v Ázijskej kuchyni. To je prospešné plesne, pomáha s zdravotné problémy, pre pľúca, žalúdok a pečeň.

Zlepšuje Krvný Obeh

Čierna huba má chemické látky, ktoré inhibuje zrážanie krvi, a preto, infarktu myokardu, mŕtvice a cievnych problémy sú spojené s zrážanlivosti, táto huba môže zlepšiť krvný obeh. Obsahuje anticoagulant látky, ktoré pôsobia ako lieky na riedenie krvi, podobne ako aspirín.

Znižuje Hladinu Cholesterolu

Čierna huba môže viesť k zníženiu hladiny cholesterolu a cukru v krvi.

Hemoroidy

Vzhľadom na schopnosť čierna huba pomôcť s krvný obeh, to je tiež užitočné v tom, že pomáha s hemoroidy. Má chladivý účinok na krv, podporu obehu a ošetrenie odreniny.

Sucho

Čierna huba je prospešné pre ľudí, ktorí trpia suchosť, ako sucho v hrdle, kašeľ alebo v ústach. To je myšlienka navlhčite krvi a podporujú krvný obeh, ktorý zmierňuje podmienky súvisiace s sucha.

Anti-vírusový

Čierna huba obsahuje stopový prvok germánium, ktoré má anti-vírusové účinky. Germánium je tiež známe, naplní energiou telo, ktoré je dôvod, prečo je užitočné, ako bylina, ktorá bojuje off vírusy.

Ďalšie Výhody

Čierna huba sú použité na podporu pozitívnych emócií a pomoc so pocity izolácie, strachu a neistoty. Čierna huba je myšlienka pomôcť ľuďom odolávať hladu, pomoc so krvácanie z maternice, kvapavka a črevné problémy.

Čierna huba obsahuje vitamín K, ktorý môže pomôcť prevencii zrážania krvi, trombóza a embólia. Je bohatá na železo, ako aj celulózy a špeciálnych strojov kolagénu. Celulóza a kolagén spolu môžu podporovať črevnú tuku/potraviny vylučovanie, prevenciu zápchy, a pomôcť telu, aby sa odstrániť toxické látky.

Čierna huba je zelenina, ktorá funguje ako mäso, ale je zvyčajne pridávajú takmer na konci varenia v iných, aby to čerstvé a tiež zachováva živiny. Prirodzene,nemá chuť svoje vlastné, ale keď sa používajú na varenie má tendenciu absorbovať korenie je varil. Mohlo by to byť začlenené do šalátov, Polievok, Ryže, Kaše a bez ohľadu na jedlo si môžete myslieť. Textúra je gumený ešte ľahko hrýzť. V skutočnosti je to veľmi príjemné!

Toto je top triedy čierna huba z Číny, každý kus je ručne zbierané. Sú veľmi malé rozmery, všetky sú ponuky jelly huby. Keď sa namočí, prídu na krásne malé misy tvare.

Použitie Sprievodcu:

Čierna huba môže byť použité v mnohých tradičných jedál, ako sú polievky, hýbať smažiť alebo šalát, prídu sušené, príprava čierna huba zo sušeného verzia je vlastne veľmi jednoduché.

1. Opatrenie 1/2 pohára suché čierna huba (asi 10 gramov).

2. Miesto suché huby v strednej alebo veľkej misy, pridať teplou vodou na dokončenie namočte ju.

3. Nech je namočiť na minimálne 30 minút. Alebo namočte ju cez noc pre najlepší výsledok.

4. Po namočení sa na 30 minút, opláchnite čistou čierna huba, odstrániť všetky nečistoty alebo tvrdé stonky.

Štítky: mycélium huby, lingzhi húb, sušené čierne huby, red reishi huby, black sušených húb, mycélium huby, dekor húb, teva zdravé, jedlé huby, čierne huby.

  • Zložka: čierna huba
  • NET WT: 250g/500 g/1000 g
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Množstvo: 1 Vrece

Súvisiace produkty