Opakovane Manuálne Dlažba Cement, Tehla Betón Formy DIY Plastové Cesta Maker Formy Garden Stone Road Plesní, Záhradné Dekorácie
Opakovane Manuálne Dlažba Cement, Tehla Betón Formy DIY Plastové Cesta Maker Formy Garden Stone Road Plesní, Záhradné Dekorácie
Sku: g111892
(0 Recenzie)
Novinka

€6.98 €9.97

Popis:

Funkcie:

1. Veľmi praktické záhradné náradie - Betónové záhrady formy vám pomôžu vyzdobiť svoj dvore krajiny. 2. Použitie ťažkých plastové formy na prelome niektoré pre-miešal betónu do betónu záhrada odrazovým mostíkom pre ľahký prístup do záhrady. 3. Pomocou záhradné nášľapné kamene, ako je to vaša cesta, krásu a zdravie vašich rastlín. 4. Sprej na čistenie formy s záhradnú hadicu na opätovné použitie. 5. Po prvé záhrada odrazovým mostíkom je napojená, záhrada kameň formy môžu byť znovu použité. 6. Ideálny pre vytvorenie chodníky, chodníky, chodníky, terasy, piknik a iné vonkajšie povrchy. 7. Užite si DIY osobné filozofie s kamennými formy a vytvoriť krásne chodníky v záhrade hneď. 8. DIY plastový výlisok je dlažba forma je prispôsobené tehla formy, vplyv, ktorým je ako kameň. 9. Aby cesta exotickejšie a vytvoriť štýl, ktorý patrí k svojej vlastnej záhrade cestu.

Špecifikácie:

Materiál: plast Model: Mnohouholník,Štvorec,Trojuholník Kategória: ako na obrázku Váha: cca 1000 g

Poznámky:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky.Vďaka za vaše porozumenie.

Balenie

1 x Chodník Plesní

Štítky: odrazovým mostíkom formy vozovky cestnej betón, tehla, antické formy betónu, hranice plot, konkrétne formy dlaždice, tehlový tvar, kohút záhrada, kvetináč, byt hojdacia sieť, záhrada cesta, formy pre záhradné plastové.

  • záhrada cesta maker plesní: konkrétne formy
  • Dlažba Formy: konkrétne formy pre záhradu
  • formulár pre betón: záhrada cesta maker plesní
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty