Face Lifting Chudnutie Obväz Znížiť Dvojitá Brada Masér Micro Súčasné Elektrické Vibrácie Tvár Líniu Pásu Proti Vráskam Popruh
Face Lifting Chudnutie Obväz Znížiť Dvojitá Brada Masér Micro Súčasné Elektrické Vibrácie Tvár Líniu Pásu Proti Vráskam Popruh
Sku: g112303
(0 Recenzie)
Novinka

€14.88 €24.80

Popis:

V Line Up Výťah Pás Stroj Micro Súčasná Terapia Tváre Chudnutie Vibrácií Masér Maska Tváre Zdvíhacie Zariadenie Znížiť Dvojitá Brada V-Starostlivosť O Tvár

Funkcia

1. Micro aktuálne masáž môže aktivovať hlboké svalové bunky a posilňuje tvorbu kolagénu, účinne pomôcť znížiť vrások, zmenšenie pórov, utiahnite pokožky a zlepšenie absorpcie efektívnosti.

2. Upokojujúci kúrenie funkciu s 3 nastaviteľnými úroveň(nízke/stredné/vysoké) môže zlepšiť regeneráciu tkanív proces otvoriť póry a zlepšiť vstrebávanie krém, mlieko a ďalšie produkty pre starostlivosť o pleť na zanechávajú vašu pleť bacuľatá.

3. Jednoduché tlačidlo ovládania umožňuje jednoduchú intenzity úprava a pracovné režimy prepínať, okamžité zapnutie a vypnutie, pohodlné na používanie s jednou rukou, aj keď ste nosenie pásu.

4. Vysoko elastická V-tvar výťah pás s quick-na-uvoľnenie zipsom pásky môžu byť upravené voľne široko vyhovovali rôznym hlavu veľkostí pre perfektné fit.

5. Duté z dolnej zmierniť svoje čeľuste od zbytočnej záťaže alebo nepohodlie, ľahko tomu, aby ste pokojne a uvoľnene.

Špecifikácie

Materiál: Mesh, Lycra Textílie

Farba: Ružová

Vstupné Napätie: 5V

Pracovný Režim: 5 Nastaviteľných Režimov

Úrovne Intenzity: Nízka-Stredná-Vysoká)

Dĺžka(Max.): 54.5 cm

Šírka: (Max.)22 cm, (Min.)8.2 cm

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre dropshipping:

Môžeme ponúknuť väčšinu dropshipping objednávky cez CSV súboru.

Prijímame Paypal platby

Pošleme na to, aby svojim zákazníkom priamo bez faktúry ,podpora informačných a bez akýchkoľvek informácií o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.24 hodín zákaznícky servis

5.Vracia:

"Bez Návratu" service

Návrat do 15 dní

(Služby Pôsobnosti• Nie všetky krajiny majú Voľný Návrat servis. V súčasnosti podporované krajiny patrí pevniny území Spojených Štátov amerických, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Brazília)

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

6 . O Spätnej Väzby:

Ak tam je nejaký problém s tovarom . Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Poznámka :

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté:

1* Masáž Tváre, Maska

1* Napájací Kábel

1* Užívateľská Príručka

Štítky: mofajiang vlasy vosk, aktuálne výpadkoch energie, tvár slim v súlade, profesionálne micro aktuálne tváre stroj, jednoduché chin popruh, proti vráskam valček, spp dvojitá brada, brada odstrániť, Tvár Shaper, tvár massag.

  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Názov Značky: MOFAJIANG
  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Zníženie dvojitá brada
  • Materiál: Živica

Súvisiace produkty