Black Velvet Gitara Kryt Protiprachový Kryt Gitara Zobraziť Taška Gitara Prípade Vhodné Pre Všetky Druhy Gitaru, Akustickú Gitaru, Klasická, Flamenco
Black Velvet Gitara Kryt Protiprachový Kryt Gitara Zobraziť Taška Gitara Prípade Vhodné Pre Všetky Druhy Gitaru, Akustickú Gitaru, Klasická, Flamenco
Sku: g112365
(0 Recenzie)
Novinka

€8.58 €10.46

Popis:

Odrážky:

1、Chrániť Vaše Gitara: Nenechajte nič poškodiť vašu gitaru a jeho zvukom. Chrániť vaše gitaru z uhryznutie, poškrabanie, pot, zmeny teploty, značenie na gombíky a opasky, odtlačky prstov a dokonca aj teplotné zmeny počas hrania, cvičenie, zmena reťazce alebo skladovanie.

2、Vhodný pre všetky veľkosti gitara, vrátane: akustické, klasická, flamenco, trezor, dongbula, akustické basy, cross-cut gitaru.

3、Farba: čierna

4、Krásny a Praktický: je To pohodlnejšie, než na gitaru batoh, a možno ju vykonať a chrániť váš prístroj dobre. Chrániť hlučnej oblasti gitara, vrátane zadnej strane a v hornej časti.

5、Jednoduché Použitie: Jednoducho posuňte kryt na zadnej strane prístroja, až kým celý zadnej a hornej časti sú pokryté, takže máte okamžitú ochranu a pohodlie. Žiadne prílohy sú potrebné.

Popis:

Farba: Čierna

To je pohodlné velvet kapota určené na ochranu najviac exponovaných oblastí gitara, vrátane zadnej strane a v hornej časti.

Prax, zmena reťazce, hrať na gitaru, alebo obchod chrániť svoju gitaru z modriny, škrabance, potenie, stopy na gombíky a opasky, odtlačky prstov a dokonca aj zmeny teploty. Podložky môžu byť tiež pridané do pridať ochrana vtedy, keď prístroj je umiestnený na stojane.

Vhodné pre všetky gitara veľkostiach, vrátane; akustické, klasická, flamenco, trezor, dongbula, akustické basy, cross-cut gitaru.

Štítky: klasická gitara, zahŕňa basová gitara, gitara kryt prachu, lacné klasickú gitaru prípadoch, klasická gitara uhlíka prípade, 24 elektrická gitara, afanti hudba gitaru, gitara, klasická prípade, klasická gitara kódy, otvor kryt gitara.

  • Konektor Typu: EÚ Plug
  • Druh: Guitar bag
  • Číslo Modelu: -