HISEED 2019 nový príchod 45mm, rezanie priemer elektrické záhradnícke nožnice pre vinohradov a sadov
HISEED 2019 nový príchod 45mm, rezanie priemer elektrické záhradnícke nožnice pre vinohradov a sadov
Sku: g112386
(3 Recenzie)
Novinka

€11.45 €11.80

Popis:

D045 Rezanie priemer aktualizácie z 45mm, max 47mm max rezanie. D050 6-10 pracovných hodín sadov a záhrada elektrický záhradnícke nožnice, Prosím, na vedomie HDP50 môže zmeniť otváracie veľkosť. Hlavný parameter - Model: HDP50S - Špecifikácia: jeden set - Hmotnosť na strane 1.14 kg (pruner+ kábel) - napätie motora: 400W - motora ot / MIN: 23000 - Batérie: 36v 4800mAh (172.8 wh) USB: 5v/1,0 - Batéria hmotnosť: 1,5 kg - nabíjačky Batérií napájanie: 110-240V, 50-60Hz - Nabíjanie: 3-4hours - Celková balenia hmotnosť: 6,5 kg - Materiál: hliníková zliatina - Čepeľ: dovezené Vysokej mangánovej ocele - Rezanie veľkosť: live pobočky 0-47mm, suché pobočky 0-42mm - Pracovný čas: 6-10 hodín -Žiadosti: všetky typy stredne sadu, vinice.

Môže pracovať 6-10 hodín nabíjania raz Prosím na vedomie náhradné diely, cena je za, aby spolu s pruner nastaviť. A poslať rýchle kuriérske. Ak len objednávky náhradných dielov, musia byť zaslané poštou kancelárske služby. A je potrebné zaplatiť nákladnej rozdiel. Prosím kontaktovať predajcu

Prečo si vybrať D045? D045 je najskôr model 45mm pruner. (Teraz jej rezanie veľkosť aded na 47mm) prvá verzia 45mm pruner majú zvýšenú kontrolu bývanie link na batérie a kábel. To je na ovládanie a stabilný výkon. Ako technických stať sa viac a viac pokročilých. Naše D045 Nie je potrebné zavesiť zvýšenú kontrolu bývanie s káblom, ako iný model. Iné podobné 45mm pruner len pobyt na našu prvú verziu technika. Vyberte D045 elektrické pruner vybrať lastest techniku a kvalitu.

Milí priatelia, prosím, prečítajte si ma pred nákupu

Dovozných ciel a daní sú kupujúceho, zodpovednosť, naša cena nezahŕňa všetky vlastné dane. Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné. Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Náklady na vrátenie bude na zákazníka z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.

* Ak máte akýkoĺvek problém s výrobkom, dodávky, služby, neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpoveď v prvom a snažiť pomôcť vám ho vyriešiť. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej bez komunikácie

* Uistite sa, že ste na otvorenie zásielky a kontrola položky pred podpisom na balík, otvorte pozemok v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne (ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier. snímanie fotografií / rozbaliť video a obráťte sa na nás po prvé, budeme odozvy v čase.

* Ak sa cítite spokojní s produktom, prosím, láskavo nám 5 star spätnú väzbu, povzbudenie je našou motiváciou.

Štítky: elektrické záhradnícke nožnice ws, na vinice, hise, l elektrický záhradnícke nožnice, orchard, kovové nožnice elektrické, pre prerezávanie vetiev, estigeras elektrické záhradnícke nožnice, garden jet, bush rez.

  • Čepeľ Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Menovité Napätie: 36v
  • Názov Značky: AHOJ OSIVA
  • Rezná Dĺžka: 45mm
  • Číslo Modelu: D045
  • Zdroj Napájania: DC

Súvisiace produkty