2000W Plný Výkon Camping Núdzový Invertor Čistá Sínusová Vlna Invertor 2 EÚ AC Zásuvky Auta Menič 12V 220V Converter UPS 220V
2000W Plný Výkon Camping Núdzový Invertor Čistá Sínusová Vlna Invertor 2 EÚ AC Zásuvky Auta Menič 12V 220V Converter UPS 220V
Sku: g112425
(1 Recenzie)
Novinka

€144.54 €289.09

Popis:

UPS 4000W Čistá Sínusová Vlna Invertor

2 AC 220v zásuviek , Inteligentný LCD displej a Tiché chladenie ventilátor Moderné Multi-ochrana a Pevnej hliníkovej zliatiny housing15 Ft Kábel, Diaľkový ovládač Všetky naše výrobky sú poistené a produkt poistenie zodpovednosti sa vzťahuje AIG poisťovne,bude to lepšie chrániť záujmy vás.

Výhody čistá sínusová vlna

Väčšie jednotky schopnosti,lepšiu ochranu citlivých zariadení, menej akustické a elektrické hluku, nižšia spotreba energie.Poskytujú čistý výkon a nízke rušenie do vašich zariadení.

Digitálny LCD Displej

Digitálny LCD Displej Môžete ukázať, vstupné/výstupné napätie výstupný výkon a uviesť ochranu v čase, výhodné pre vás majster menič pracuje Raz meniča je na protection mode,nasledujúce kódy budú zobrazené: 1.LO: Nízke napätie ochrany 2. AHOJ: Vysoké napätie ochrany 3. OL: Preťaženia alebo skratu ochrana 4. OH: prehriatiu.

Univerzálny Zásuviek

2AC Zásuvky pre nabíjanie súčasne väčšina elektronických zariadení.Napríklad mobilného telefónu,notebooku,elektrického svetla,digitálny fotoaparát,TELEVÍZOR, elektrické nástroje,mikrovlnné rúry a iné elektronické.

Vysoká Kvalita Letectva Hliníkové Telo

Dobré vlastnosti kovu, silný rozptyl tepla a zliatiny prípade môže postaviť na všetky druhy závažné životné prostredie,ochranu vnútorných komponentov pre dlhú dobu používania a bezpečnosť ochrana.

Spoľahlivé Chladenie Ventilátor

Energeticky efektívnejšie a tichšie.Rozptýliť teplo po celej prevádzky.Chladiaci ventilátor sa zvyčajne začali na 1/3 menovitý výkon meniča.Po rotujúce,účinnosť nezníži,ale zvýši.Účinne zabrániť invertora, z poruchy v dôsledku prehriatia.

Poskytujú Útulné Zóny vo Vozidlách

Vynikajúca kvalita, inteligentný dizajn a čisté čistej vlny pre traveler on-the-go, aby sa vaše dôležité zariadenia napájané nahor, aby ste v bezpečí,produktívne a baví, kedykoľvek a kdekoľvek.

POZORNOSŤ

Pre 2000W 12V invertor, odporúčame vám použiť 600Ah batéria pre napájanie záťaže. Pripojenie meniča na 12V batériu s normou káble poskytnuté s produktom, a pripojte AC zariadenia do meniča. Prosím, nenechávajte menič je v polohe ZAPNUTÉ, zatiaľ čo vaše auto sa vypne. Odpojte pozitívne batérie terminál pred vykonaním akejkoľvek elektroinštalácia invertora. Nedávajte invertor do slnečného žiarenia priamo, udržiavať ho v chladnom a suchom prostredí. Nepoužívajte invertor s produktom, ktorý čerpá vyšší výkon meniča môže poskytnúť, pretože to môže spôsobiť poškodenie meniča a produktov.

Špecifikácia

Výstupný tvar vlny : Čistá sínusová vlna Špičkový Výstupný Výkon : 4000W Menovitý Výkon :2000w Vstup Votage: 12v Výstupné napätie: AC 220V/50Hz ± 3Hz Konektor: EU Plug/Univerzálne/ UK Výstup: 2Outlets Chladiaci ventilátor:1 Chladiaci ventilátor Č zaťažovací prúd: <0.9 A Konverznú Účinnosť:90% Hmotnosť:4 kg Farba:Čierna LCD Displej Zobrazuje zostávajúcu kapacitu batérie, vstupné/výstupné napätie meniča a niektoré ochranu kódov, keď invertor je v protection mode. Vstavaný chladiaci ventilátor:Bude bežať automaticky, keď teplota dosiahne 104℉ alebo výkon záťaže je viac ako 40% menovitého výkonu.

Štítky: ups 12v 12, invertného moc, aiyima čistá sínusová vlna menič, ups 12v, dc ups, 5v, menič 12v 220v c, ups ups, invertor 24v 220v francúzsko, 12v 220v invertor nemecko, kočík európskej doprava.

  • Názov Značky: Foval
  • Výstup hd: Čistá Sínusová Vlna
  • Výstupné napätie: AC 220V±10%
  • Certifikácia: CE
  • Pätica Typu: Európa
  • zásuvka: 2 Zásuvky
  • farba: čierna
  • Vstupné napätie: DC 12V
  • Hmotnosť:
  • Zapojte: EU /UK/Universal Plug
  • Výstupná Frekvencia: 50hz
  • Konverznú účinnosť: 0.9
  • Menovitý výkon: 2000W
  • Pôvod: CN(Pôvodu)