EL-KIT-012 UNO Projektu Inteligentného Robota do Auta V 3.0 s UNO R3, Line Sledovanie zásielok, Ultrazvukový Snímač, Bluetooth pre arduino program
EL-KIT-012 UNO Projektu Inteligentného Robota do Auta V 3.0 s UNO R3, Line Sledovanie zásielok, Ultrazvukový Snímač, Bluetooth pre arduino program
Sku: g11287
(4 Recenzie)
Novinka

€51.01

Popis:

Elegoo inteligentný robot auto: vzdelávacie balíčky pre začiatočníkov získať praktické skúsenosti o programovania Arduino, elektroniky, montáž a robotiky vedomosti. Viac ako 10 aktualizácie: ako vstavaný ir diaľkové čidlo na palube, 3 line sledovanie zásielok modulov v jednej palube, inovované batérie s ochranou rada a teraz môžete nainštalovať Jednoduchá montáž: všetky modul rozhrania má Xh2.54 porty, ktoré je oveľa jednoduchšie a veľmi vhodné zostaviť auto a zníženie chýb Pracovných režimoch: line sledovanie zásielok, vyhýbanie sa prekážke, ir-diaľkové ovládanie a Bluetooth ovládanie telefónu pomocou našej aplikácie na iOS a android. Súprava na základe UNO R3 radič rada Rafinované návod: HD vykresľovanie návod, ako zostaviť robota auto od nuly a všetky potrebné programy a kódy sú zahrnuté

Popis Výrobku:

Súčasť Zoznam:

1pcs UNO R3

1pcs USB kábel

1pcs V5.0 rozšírenie rady V3.0

1pcs L298N motorových vodič rady V3.0

1pcs ultrazvukový Senzor

1pcs ultrazvukové držiteľ

1pcs servopohonom

1pcs servo motor pevnú dosku

1pcs Bluetooth modul

1pcs line sledovanie zásielok modul

4pcs motora

1pcs diaľkové

1pcs nabíjačky

1pcs bunky box

1pcs pásky

8pcs oddelenie podložky

2 ks akrylové dosky

4pcs koliesko

8 tašky skrutky a matice pre snímačov a modulov

4pcs hliníkové bloky

10pcs medi stĺpce

1pcs plastové okno

1pcs CD s tutorial

Niekoľko DuPont vodičov

Niekoľko oprava nástrojov

Elegoo Inteligentný Robot Mačka Auta V3.0 je vzdelávacie a zábavné súprava na základe UNO R3 radič dosky určené pre začiatočníkov a profesionálov naučiť elektroniky, programovania a robotiky. S našimi ľahko-to-nasledovať tutorialassembling tento robot do auta by byť veľmi intuitívne a jednoduché bez ohľadu na to, či ste inžinier, alebo nováčik.

Budovanie svoje vlastné robotické projektu nebola nikdy tak jednoduché a zábavné. Stačí sledovať náš návod a krok za krokom budete mať svoj vlastný beh do auta v žiadnom okamihu. Táto stavebnica umožňuje mať kvalitný čas so svojimi deťmi a umožniť im rozvíjať a inšpirovať ich predstavivosť.

Ak sú vaše deti, rodinu či priateľov sú priťahované k elektroniky a robotiky svete, táto súprava bude veľký výber a perfektný darček pre štart svoj prvý krok na elektronické cestu.

Prepracované rozhranie, aby spĺňali požiadavky rôznych užívateľov.

Robot Do Auta V1.0: expanzia rada sa používa pri mnohých kolíky, ktoré umožňuje pridať ďalšie senzory rozšíriť na iné funkcie. Však, veľa predchádzajúcich vedomostí je potrebné.

Robot Do Auta V2.0: Rozšírenie dosky a káble optimalizované - XH2,54 Rozhranie v V2.0, čo zjednodušuje zapojenie a vyhýba sa veľa chýb.

Robot Do Auta V3.0: expanzia doska má aj pin a pevné rozhranie, alebo v tejto najnovšej verzii, všetky výhody sú kombinované.

UPOZORNENIE:

Budeme nemáte batérie v tejto súpravy a budete musieť kúpiť 2ks 18650 batérie na použitie tohto auta. (Batéria je obmedzená v medzinárodnej logistiky.)

Vybrať len DHL/Fedex IE zahrnuté batérie .

Štítky: arduino r3, arduino robot, owi robotické vzdelávacie súpravy, arduino leonardo r3, arduino shield, arduino, arduino auta robot, arduino senzory súprava, arduino nano v3, Arduino mega 2560.

  • stav: Nové
  • Číslo Modelu: EL-KIT-012
  • Package: SMD
  • Aplikácia: Počítač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ROBOTLINKING
  • Druh: Disk IC