12pcs/20pcs Flip Sequin Keychain Mačka Tvar Visí Keychain Dekorácie Narodeninovej Party Prospech Dodávky pre Deti/Dospelí, 4 farby
12pcs/20pcs Flip Sequin Keychain Mačka Tvar Visí Keychain Dekorácie Narodeninovej Party Prospech Dodávky pre Deti/Dospelí, 4 farby
Sku: g112895
(0 Recenzie)
Novinka

€7.96 €11.05

Popis:

Reverzibilné Sequin Dizajn: mačka tvar keychains s reverzibilné sequin dizajn na oboch stranách, otočiť sequin s prsta a flitrami sa zmeniť na rôzne farby, vtipné a lesklé, pridanie očarujúce pocit, že vaše položky.

Rôzne Farby: prísť s 4 rôzne lesklé a atraktívne farby, patrí pstruh, ruža červená, svetlo modrá, modrá-zelená. Rôzne trblietavé sequin môže byť výrazne označené rôznych klávesov, ktoré vám pomôžu vyzdobiť alebo zaradenie kľúče.

Odolné na použitie: keychains vyrobené z textílie sequin materiálu a kovová obruč, ľahký a prenosný, ktoré má dlhú sevice život, odolné a praktické použitie.

Pekné Dekorácie: cute cat tvarované keychain je pekné dekorácie pre kabelky, ruksaku, kľúče od auta, peňaženky, peňaženky, dvere, kľúče, mobilné telefóny. To je ideálne pre strany prospech, dobrá voľba pre narodeniny, dovolenka a párty, darčeky pre svojich priateľov alebo rodinu .

SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

1. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok môže odrážať skutočný farbu položky, garantujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

Prosím správu s nami pred negarive spätnú väzbu,poďme riešiť problémy spoločne!

Ďakujem vám veľmi pekne!

DOPRAVA

1. Vždy sme loď položky s ePacket,

Golstroj.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Obyčajných Malých Paketov, a tak ďalej, je to ukázal, že na strane detail.

2. Pre veľkoobchod, sa môžete skontaktovať s nami a budeme ponúkať najlepšie zľavy alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

3. Pretože rôzne kanály sledovať informácie zobrazenie času budú líšiť, medzinárodné kuriérske zvyčajne 1 dní sa ukázalo, ak sa stretnete s zápchy(dovolenka, hektického), sledovanie času: zobrazenie informácií sa bude rozširovať.

4. Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne dane colný normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie.

5. Prajem vám majú radi nakupovanie, vďaka za vašu podporu a dôveru!

Štítky: keyrings mačky, krúžok na kľúče jednorožec, brošňa čačiek mačiek, transparentné sequin keychain, roztomilý keychain pre ženy, vlasy čačiek mačiek, čačiek mačiek deti, čierna mačka keychain, flitrami strom keychain, mačka krúžok na kľúče.

  • Materiál: Handričku
  • Príležitosti: Svadba
  • Číslo Modelu: CAT01
  • vzor: Cartoon zvierat
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Súbor Typ: Áno
  • Počet Pc: 12pcs

Súvisiace produkty