Bee Hodiny Nálepky Deti Miestnosti Triede Praktickej Dekorácie Roztomilý Kreslený Módne Nástenné Hodiny Nálepky Vzdelávania DIY Hračka Darček
Bee Hodiny Nálepky Deti Miestnosti Triede Praktickej Dekorácie Roztomilý Kreslený Módne Nástenné Hodiny Nálepky Vzdelávania DIY Hračka Darček
Sku: g113007
(0 Recenzie)
Novinka

€11.70 €16.71

Popis:

Rozsah pôsobnosti

* Používa pre dekoráciu domov steny, nábytok, keramické dlaždice, sklo, atď., krásny, štýlový, ľahko vložiť, a okamžite obnoviť miestnosti. * PVC povrch je možné ľahko čistiť po prilepenia.

Vlastnosti produktu

* S lepidlom na zadnej strane, tam je deliaca čiara na jeho vlastné, a to môže byť vložená priamo po jeho otvorením.

Zábavné využitie

1) nie je potrebné používať špeciálne nástroje, je možné ľahko a pohodlne pripevniť a roztrhané vypnúť tak, aby nezostali žiadne lepidlo, ani poškodzuje vložiť sám; 2) Zadarmo koláž, neobmedzené použitie predstavivosť, a plná radosti zo zábavy DIY; 3) môžete dať vaše Aiju úplne nový vzhľad s len trochu úsilia! 4) Pestrých farieb a rozmanitých vzorov zvýrazniť osobnosť vaše domáce zlepšenie. Cez svoj vlastný DIY, vytvoriť jedinečný, teplé a romantické domov!

DIY Veľkosť

VEĽKOSŤ: 60*118 cm

Inštrukcie

1) Najprv vyberte, kam chcete prilepiť nálepku, a potom utrite prach alebo olejové škvrny na stene, keramika, sklo, nábytok, zrkadlo povrchu, atď. ak chcete vložiť. 2) Pridržte nálepky na stenu a najprv premýšľať o tom, ako to vyhovuje vášmu srdcu. 3) Jemne nadvihnite dekoratívne nálepky od spodného papiera. Pri spustení vložiť, najprv vložiť strede a potom stlačte ľavé a pravé. Miesto dekoračné nálepky po jednom na pozície, ktoré ste vymyslené, a spojiť ich do krásnej pár Dekoratívne mapu. 4) Ak máte pocit, nespokojnosť s postojom, po prilepenie, prosím, pomaly trhať ju a zmeňte umiestnenie pred vložením. (Snažte sa vyhnúť pádom mimo a preúčtovanie)

Balenie a Inštalačné kroky

Balenie štýl je znázornené na obrázku, a tam sú dva balenie metódy.

Zobraziť Produkt

Scény byť použitý

Pred a Po Predaji

★ Platby ✔️ Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní. ✔️, Keď sa stretnete s dočasnú platobnú neschopnosť, že je, nemožno pokladňa bezprostredne po aukcii je viac, prosím, počkajte niekoľko sekúnd a skúste znova. Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní. ★ Doprava ✔️ Používame Golstroj.sk Štandardná Doprava, je to rýchle a bezpečné. To je úradná spôsob dopravy z Golstroj.sk. Dodacia lehota závisí od vášho potvrdil adresu. ✔️ Čas spracovania 1-2 obchodných intervaloch. ✔️ My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. ✔️ Nemôžeme kontrolovať čas dodania, pretože to má na starosti službu tretej strany, ale ak balík nie je dorazí do predpokladaného času, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať a dať uspokojivú odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo doprava nabíjačky. Tieto náklady znáša kupujúci. ★ Návrat politiky ✔️ Budeme sa snažiť poskytnúť zákazníkom tie najlepšie služby. Ak z akéhokoľvek dôvodu vrátiť tovar do 15 dní po obdržaní tovaru, my vám vrátime vám peniaze. Avšak, je kupujúci by mal zabezpečiť, aby sa vrátil položka je v pôvodnom stave. Ak položka je poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej spoločnosti s cieľom kompenzovať náklady na poškodenie alebo stratu. ✔️ Bude kupujúci zodpovedný za náklady na prepravu vráteného tovaru. ★ O farbe a veľkosti ✔️ Prosím, aby trochu farieb rozdiel, pretože iné odrazy v displej, osvetlenie, pozadie, atď. Ak nechcete prijať, prosím, nenechajte objednávky. ✔️ Účinok obrázok je len pre referenčné účely. Veľkosť je popísané v našej veľkosti obrázka. Prosím, aby 0,5 cm rozdiel, pretože je to všetko merané ručne. Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte objednávky. ✔️ Avšak, ak si myslíte, že sa farba dostala výrobok je nesprávne, prosím, kontaktujte nás na potvrdenie, či to môžu byť vymenené alebo nahradené. ★ Spätnú väzbu ✔️Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás prosím najprv, a potom zvýšiť spor, alebo nechajte nám zlé spätnú väzbu, pomôžeme vám ho vyriešiť čo najskôr. Mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte si náš obchod do zbierky obchode, môžete si našu novú príchodu a zľavy informácie v čase.

Štítky: nástenné hodiny dieťaťa, nepriaznivé samolepky na stenu, hodiny nálepky domov, bee hodinky, v triede, výzdoba, moderné nástenné hodiny, liek letné dekorácie, v triede, včely a rastliny, dekorácie, hodiny na stenu.

  • Hodiny pre deti bedrom dekor: Spálne Dekorácie Puzzle Nálepky
  • vzor: Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Hodinky s samolepky: Diy Hodiny Nástenné Hodinky Obývacia Izba
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Moderné
  • Tapety Nástenné hodiny: Nálepku Domova
  • Veľkosť: As the detail page show
  • farba: Zobraziť ako deferent obrázok
  • Klasifikácia: Nábytok Nálepky
  • Scenáre: STENY
  • Materiál: Plastové
  • Tému: abstrakt

Súvisiace produkty