Červená Napájanie Cena 3d Nohy Shiatsu Lacné Predajné Elektrické Masáž celého Tela Stoličky 4d Zero Gravity Masážne Kreslo
Červená Napájanie Cena 3d Nohy Shiatsu Lacné Predajné Elektrické Masáž celého Tela Stoličky 4d Zero Gravity Masážne Kreslo
Sku: g113131
(0 Recenzie)
Novinka

€816.28 €2 550.89

Popis:

POZNÁMKY:

1.Prepravné náklady na niektorých krajinách sú zadarmo, ale žiadosť kupujúceho poskytnúť Colným Daňové identifikačné číslo, niektoré krajiny' nákladnej nie sú vrátane dovozu dane; 2. Ak kupujúci je choicing doprava cez Predávajúceho Spôsob Dopravy, budeme loď tovaru po mori alebo letecky pre niektoré krajiny(dvere, na dvere alebo dvere do prístavu); 3. Akékoľvek ďalšie otázky, pls neváhajte a kontaktujte nás priamo. Ďakujem.

Pevné Gule Masážne Kreslo:

zero gravity napájanie cena 3d nohy shiatsu lacné elektrické 4d masáž celého tela stoličky Masáž celého Tela Stoličky zobrazenie:

Zero Gravity 4D Masážne Kreslo:HFR-F01

Luxusné Lacné Masážne Kreslo HFR-F02-1 a HFR-888-2L

Zero gravity 3d masážne kreslo: HFR-F01-1

NAVRHNÚŤ MODEL: HFR-F01

3d Zero gravity masážne kreslo štruktúru zapojenia

elektrické masážne kreslo funkcia úvod:

1.Navrhnuté s vankúš na hlavu; 2.Navrhnuté s airbag masáž na strane ramena a ruky; 3.Späť vankúš má vykurovanie funkciu; 4.Navrhnuté s airbag masáž na strane boky a nohy, valcovacie masáž na jediným;

5. Tam sú shitasu, airbag, hnetenie, valcovanie, tepla a hudba(modrý zub) a zero-gravity funkcie,si môžete vychutnať na všetky telo uvoľnené masáž; 6.Navrhnuté s zero-gravity, je možné dosiahnuť 175 ' C; 7.Všetky masáž sila by mohla byť nastaviteľné na niekoľkých úrovniach;

8.Vybaviť s pohyblivými kolesami, nech vás ľahko pohyblivé masážne kreslo všetky miesta; 9.Uhol stupačky a operadla môže byť nastaviteľné pomocou diaľkového ovládača.

Masáž celého Tela Stoličky parameter:

Lacné Masážne Kreslo detail relácie:

PEVNÉ GULE Masážne Kreslo

1.Dva výkonné masážne Gule na krku a 12-18 Miesenie masážne Gule na chrbát a pás; 2.Navrhnuté s airbag stlačením hlava a ramenný airbag masáž; 3.Airbag a vibračná masáž na sedáku; 4.Airbag miesenie masáž na ruky,teľatá si môžete vychutnať na všetky telo uvoľnené masáž; 5.Navrhnuté s ohrevom funkcie na zadný kryt; 6.Jediným je vpred a vzad valcovacie masáž; 7.Navrhnuté s Bluetooth funkcia Hudby; 8.Všetky masáž sila by mohla byť nastaviteľné na niekoľkých úrovniach; 9.Vybaviť s pohyblivými kolesami, nech vás ľahko pohyblivé masážne kreslo všetky miesta; 10.Uhol teliat a operadla môže byť nastaviteľný podľa regulátora.

S skladbu Masážne Kreslo:

1.High-tech, inovácií stave beztiaže; 2.Zabudované pneumatické rameno masáž; 3.Späť Patent Osem-kolesové Manipulátor Hore a Dole Chôdza Masáž; 4.Pleť double-layer airbag, nohu jar expanzie a kontrakcie; 5.Operadlo 115-170 stupeň úpravy; 6.LCD Inteligentné diaľkové ovládanie; 7.Masážne funkcie: Zaklopať, pat, hniesť, stlačte a shiatsu atď.; 8.Nohy Navi Masáž; 9.Bedrovej s ohrevom funkcie; 10.Sedáku s vibrácií; 11.Bluetooth Hudby na Mobilnom Telefóne.

SL Sledovať Masážne Kreslo:

1.S-L typ krivky pre spoločné ľudské telo masáž príručka; 2.Späť na štvorkolesovej masáž mechanizmus; 3.Rozšíriteľný stupačky maximálne 20 cm; 4.Celej stoličky s 6 ovládač motory, 1 čerpadlo vzduch, 8 magnetický ventil, 26 airbagy; 5.Airbag tlak na hlavu, ramená, zadok, ruky, lýtka a nohy; 6.Kúrenie na pás a bedier; 7.Automatické výška funkcia detekcie; 8.Valcovacie masáž pre jediným (navrhnuté s 6 valce); 9.TFT displej diaľkového ovládača, 10.Bluetooth prehrávanie hudby funkcie; 11.Zero-gravity, jedno-tlačidlo paralelné pohybe funkciu.

FAQ

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: hlavný spôsob platby je ALIPAY (ESCROW). Samozrejme, akceptujeme aj nasledujúce spôsoby platby: T/T, L/C, Western Union, Paypal. Pls kontaktujte nás, ak potrebujete zaplatiť nás prostredníctvom iných platieb. Otázka: koľko to stojí na loď do mojej kancelárie? A: Prosím zaplatiť poštovné náklady podľa predvolenej nákladnej sadzby. Ak vám výber prepravy do express, tovar vám pošleme od dverí k dverám, prepravné nákladné nie je vrátane dane Colný; Ak vám výber doprava cez Predávajúci Metóda, budeme loď tovar si po mori alebo po súši dverí k dverám, ale musíte poskytnúť Colným Daňové číslo pre nás, ak nemáte číslo, požiadajte nás o poštovné. vďaka!!! Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo moja jednotka? Odpoveď: Áno, keď ste na mieste, aby s nami, budeme dodávať sledovacie číslo potom, čo 3-10 pracovných dní, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. Ak vám výber doprava cez Predávajúci je Metóda, zašleme BL nákladného listu alebo prostredníctvom spôsob správy. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis každej jednotky, skontrolujte prosím, či je, vďaka. Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, budeme vás citovať najlepšiu ponuku, vďaka. Môj priateľ.:-) Otázka: Mohli by ste zaslať tovar prostredníctvom iných vyjadriť ? ako Fedex, DHL, UPS a pod. a koľko je to za prepravné náklady? Odpoveď: jasné, kontaktovať nás môžete na riadok (trademanager) alebo pošlite e-mail na mňa, budeme počítať prepravné náklady .Vďaka.

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, masážne kreslo 3d f, elektrické nohy masér, elektrické masážne kreslo kreslo, cape masáž, senior masážne matrace, masáž hlavy stoličky, elektrické masážne matrace, späť massag, bmw f45.

  • Záruka: jeden rok
  • Číslo Modelu: HFR-F01
  • Funkcie: pevné gule masáž
  • Názov: masáž celého tela stoličky 3d zero gravity
  • Certifikácia: ROHS
  • Názov Značky: HEALTHFOREVER
  • farba: červená
  • Pôvod: CN(Pôvodu)