Noc Cyklistické Svetlo na Bicykel Nastaviť USB Spoplatnené Svetlo na Bicykel Nastaviť Cyklistické Predných Svetlometov A koncových svetiel Napájanie
Noc Cyklistické Svetlo na Bicykel Nastaviť USB Spoplatnené Svetlo na Bicykel Nastaviť Cyklistické Predných Svetlometov A koncových svetiel Napájanie
Sku: g113363
(2 Recenzie)
Novinka

€8.89 €13.08

Popis:

Odrážky: 1、6 Svetelné Režimy: požičovňa svetlometov má 6 svetelné režimy. Môžete nastaviť svetlo podľa skutočných podmienok cestnej premávky. Cyklistické svetlo s 2000 mAh lítiová batéria sa môže spustiť až 5 hodín na plný svetelný režim. Okrem toho, že svetlo má aj USB výstup funkcie, ktoré môžu nabíjanie telefónu (USB rozhranie, musí byť aktivovaný prvý).

2、Jasné a Trvanlivé: svetlo vzdialenosť môže dosiahnuť 100 m, svetlometu je 300 lúmenov, a silný výstup zvyšuje vozidla vision. Špeciálne LED poskytuje optimálnu rovnováhu medzi intenzita svetla a spotreby energie. S svetlo na bicykel nastaviť, môžete chrániť seba a iných.

3、Nabíjateľné a IPX6 Vodotesný: Nie je potrebné meniť batérie často. Môžete použiť nabíjačky, počítače a mobilné napájacie adaptéry na nabíjanie svetlo na bicykel. A svetlo má 4-segmentové indikátor napájania. Môžete vidieť zostávajúci výkon. IPX6 vodotesné svetlo na bicykel môže vydržať všetko zlé poveternostné podmienky, ktoré môžete urobiť na bicykli na daždivý deň bezpečné a starať-free.

4、Jednoduchá Inštalácia: Na bicykli svetla súbor môže byť inštalovaný a odstránený bez náradia. Môžete upraviť pružnosť silikónové pracky podľa priemer požičovňa riadidiel. Silikónový pás je nonslip zabezpečiť, jazda na bicykli stabilitu. S svetlo na bicykel súbor, môžete si vychutnať zábavu noc na bicykli.

5、Napájanie: Ak je úroveň nabitia batérie nízka, si môžete nabiť váš smartphone s ľahké nastavenie, ktoré je veľmi dôležité vo vonkajších núdzových situáciách.

Špecifikácie: kapacita Batérie: 2000mAh Li-Ion batéria

Beží čas: 5 hodín

Váha: cca 210g

Materiál: hliníková zliatina

Ochranu pred oslnením: áno

Vodotesný: IPX-6

Napätie: 3.7 V / 15W

Balenie Zoznam:

Svetlo Na Bicykel Set*1

Štítky: notebook dodanie, bicykel rám držiaka, bicykel o5, moto bike svetlá, idp, big bike svetlá, malé prilba bicykel led svetlo, zadné svetlá na bicykel led bicykle, bicykel lumen, požičovňa predný reflektor.

  • Montáž Umiestnenie: riadidlá
  • Certifikácia: ce
  • Číslo Modelu: svetlo na bicykel
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: Iné

Súvisiace produkty