Liitokala Nový, Originálny NCR18650B 3,7 v 3400 mah 18650 Lítiová Nabíjateľná Batéria DIY Nikel List batérie
Liitokala Nový, Originálny NCR18650B 3,7 v 3400 mah 18650 Lítiová Nabíjateľná Batéria DIY Nikel List batérie
Sku: g113600
(5 Recenzie)
Novinka

€2.28 €5.19

Popis:

Ruský logistiky pozornosť: 1-2 KS batérie používame Čína Príspevok bez registrácie na prepravu, možno vysledovať do Ruska, ale bez podpisu informácie. Ťažšie balíky používať Čína Príspevok registrácie alebo CDEK prepravu. Pretože náklady na dopravu sú na vzostupe, dúfam, že hostia pochopiť. Ďakujeme, že ste Položka Opis Bunky Typ : Li-ion Batéria typ : NCR18650B Batérie Vyrobené v Japonsku Kapacita :3000 - 3400 mAh Napätie : 3,7 V Rozmery: Ø18mm x 66 mm Hmotnosť: 46g skontrolujte Prosím váš baterka môže podporovať plynulé kontaktné miesto Poplatok najvyššie náklady na dopravu a Odčítanie 50% na každé ďalšie položky. Prosím, navštívte náš Obchod domov pre ďalšie Náhradné Diely , Svietidlo / Baterku , Batérie & Nabíjačku Poznámka: Tento výrobok nie je možné používať v Elektronickej dymu a iných vysoko-výkonové Elektronické zariadenia.

Detaily produktu:

1. Po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa SA MUSÍ ZHODOVAŤ s dodaciu adresu. 4. Obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú len pre referenčné účely. 5. ČAS PRENOSU SLUŽBY poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať na odoslanie a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na rozdiely v stave a zásob času, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. Obmedzená záruka sa vzťahuje na chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a / alebo slabo po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou. 2. Chybný tovar MUSÍ byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie politiky položky uvedené po objednaní na Golstroj.sk! 1. Všetky položky MUSIA byť vrátený v pôvodnom obale a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vašej objednávky. 2. MY VÁM vrátime vám PLNÚ HODNOTU VÍŤAZ, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO Kupujúci a Predávajúci zrušiť Golstroj.sk transakcie. ALEBO môžete vybrať, či sa majú nahradiť. 3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: 1200mah 3, 7 v batéria, 18650 batérie lito kala, ultrafire tr18650 batérie, 12v lítiová batéria 12v, amg clk, klinec prenos, 18650 batérie recharg, ts lítiová batéria, ge li ion batéria, 37 batérie.

  • Názov Značky: liitokala
  • Súbor Typ: Batérie Iba
  • Dátum výroby:
  • Zväzok: Zväzok 2
  • Menovitá Kapacita: 3001-3500mAh
  • Druh: Li-ion
  • Krajina Pôvodu:
  • Batéria Číslo: 1-6PCS
  • Číslo Modelu: ncr18650b
  • Náhradné Batérie: Áno
  • Vypúšťanie napätie:
  • Nabíjacie Napätie:
  • Veľkosť: 66*18mm

Súvisiace produkty