10PCS Porcelánu Izolátor Pre Steny Elektroinštalácie Keramické Nástenné Izolátor Pre Elektrické Textílie Kábel Upevňovacie Skrutky s
10PCS Porcelánu Izolátor Pre Steny Elektroinštalácie Keramické Nástenné Izolátor Pre Elektrické Textílie Kábel Upevňovacie Skrutky s
Sku: g113749
(1 Recenzie)
Novinka

€10.88 €13.60

Popis:

Náš Príbeh:

Ako profesionálny výroba porcelánu, spínače, zásuvky a keramické izolátory pre vintage retro elektroinštalácie dekorácie, nachádzame sa v Fujian, Čína, ktorá je známa pre bieleho porcelánu. S naše nadšenie na tejto porcelánu retro vintage štýl, sme jemná dať ročníka alebo retro pocit ktorejkoľvek miestnosti v našom dome, ktoré spĺňa všetky štandardy kvality a slušné porcelánu končí.Naše atraktívne starožitný štýlový vzhľad s biely lesklý povrch udržiava funkcie a zlepšiť vaše izbe pri pohľade na Naše vintage retro osvetlenie prepínače sú ideálne pre garáže, kaviareň, pivníc, obchod, atelier, priemyselný Loft štýl, úrady, hotely a reštaurácie a pod.

Funkcie:

【Vintage Retro Štýle] vyzýva-Tieto 10Pcs roztomilý porcelánové izolátory sú Ideálne pre interiérové textílie kábel upevňovacie alebo vedenia, ktoré prináša nádych nostalgie, originalita a niektoré staré-sveta kúzlo vášho domova. Toto keramické starožitné nástenné zásuvky je vždy použiť spolu s našimi porcelánu vintage retro zapnutie svetla a zásuvky. 【High-end Kvalitu Materiálov] vyzýva - Tieto izolátory sú vyrobené z elegantný a odolný keramický materiál.

Biela Farba:

Čierna Farba:

Hnedá Farba:

Béžová Farba:

Štítky: keramické, porcelánové izolátorom, kábel keramický izolátor, keramické drôt, maneki neko keramická kanvica, keramické konektor, auto izolátorom, stolár, textílie oblek, polo izolátorom, zámok scotch.

  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 9000
  • Druh: Splice
  • Materiál:

Súvisiace produkty