Z nehrdzavejúcej Ocele Zrážok Sprchovací Panel Dážď Masážny Systém s Tryskami & Ručné Sprchy, Termostatické Multi Funkcia, LED displej
Z nehrdzavejúcej Ocele Zrážok Sprchovací Panel Dážď Masážny Systém s Tryskami & Ručné Sprchy, Termostatické Multi Funkcia, LED displej
Sku: g114003
(2 Recenzie)
Novinka

€126.70

Popis:

. Špecifikácie

. Multi-funkčný sprchový panel je veľmi vhodný pre všetkých telesných typov. Predstavovať kartáčovaný materiál z nehrdzavejúcej ocele v čiernej farbe, viac sprchovaní režimy sú k dispozícii pre najlepší pocit, sprcha, aký ste kedy mali. Teplej a studenej vody ovládacie prvky sú integrované do minimalizovať chaotický inštalatérske a názov práce pre vašu kúpeľňu prerobiť. Osem nastaviteľné mokré trysky môžu byť umiestnené na akomkoľvek uhle náklonu pre maximálne pohodlie a pokrytie. A režijné sprcha hlavy umožňuje voda, dážď sa na vaše telo, pre jemné a upokojujúci pocit. Pre väčší vplyv, vodopád, zásuvky, môže byť zapnutý pre kaskádové vody. Skvelé pre problém a ťažko prístupných oblastí, sprchovací kút prútik dáva väčší rozsah mobilitu a flexibilitu. Obsahuje 1-ročná obmedzená časti záruky.

Sprchovací panel systém dodáva so zabudovaným 2-v-1 nadzemné zrážok a vodopád sprcha hlava, telo, masážne trysky a vysoká účinnosť sprej ručné sprchy palička

Rozmery(v.): Štandardná veľkosť: 60" H x 8.66" W x 2.9" D ( ak máte záujem o veľké verzia 65" H x 8.66" W x 2.9" D, prosím, kontaktujte nás. Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: BN pre Brúsený Nikel PC pre Leštenej Nerezovej Ocele PG pre zlatým RG pre Rose Gold, BB pre Kartáčovaný Black BG pre Kartáčovaný Zelená

3 Funkcie Sprchovací Panel: Zrážky Hlavu Ručné Sprchy Sider Sprcha 4 Funkcie Sprchovací Panel: Zrážky Hlavu Ručné Sprchy Sider Sprcha Telo Trysky Vaňou Trysku, 6 Funkcií, Sprchovací Panel: Vodopád Hlavu Zrážok Hlavu Ručné Sprchy Sider Sprcha Telo Trysky Vaňou Náustok prichádza s Nehrdzavejúcej Ocele Organizátor Držiteľ 7 Funkcií, Termostatické Sprchovací Panel: Vodopád Hlavu Zrážok Hlavu Ručné Sprchy Sider Sprcha Telo Trysky Vaňou Náustok, Termostatické Riadenie ( termostatické riadenie teploty pri 100°F / 38°C na odstránenie rizika obarenia, je to veľmi zvláštne zážitok pre sprchovanie) prichádza s Nehrdzavejúcej Ocele Organizátor Držiteľ 7 Funkcií, Termostatické Sprchovací Panel Špeciálne: Vodopád Hlavu Zrážok Hlavu Ručné Sprchy Sider Sprcha Telo Trysky Vaňou Náustok, Termostatické Riadenie ( termostatické riadenie teploty pri 100°F / 38°C na odstránenie rizika obarenia, je to veľmi zvláštne zážitok pre sprchovanie) prichádza s Nehrdzavejúcej Ocele Organizátor Držiteľ prichádza s LED obrazovky Väčšina sprcha funkcie môžu byť použité súčasne Minimálny požadovaný tlak vody: 29 psi

Maximálny tlak vody: 72.7 psi

Typ Inštalácie: Na Stenu

Ľahká a odolná konštrukcia

Jednoduchá inštalácia, poď so všetkými štandardnými inštalačné príslušenstvo

Posilnené potrubia na zadnej so štandardnými vodovodné pripojenie

1 Rok Záruky Obmedzené Časti

. Produkt Show .

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. S cieľom zabezpečiť, dostanete položky sú oslobodené od dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "Dar" alebo "Vzorka" ak je to možné ,a Každý pozemok bude deklarovaná hodnota menej ako 20 dolárov,ak nás potrebujete, a to v nižšej vyhlásiť hodnotu,prosím zanechať odkaz v poradí.

Returen & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: systém sprcha, batérie, libra rozsahu, sprcha set sprcha, sprcha systém, termostat, mosadz sprchové batérie, wall mount, Sprcha Systém, studenej ocele nôž, studená oceľ, stojan monitora triple.

  • Povrchová Úprava: Kartáčovaný
  • Názov Značky: IMPEU
  • Studená/Teplá Voda Ovládanie Typ: Jeden Držiteľ Dual Control
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Veľkosť: >400mm
  • Druh: S Slide Bar
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: PZ-1
  • Štýl: Súčasné
  • Ventil Materiál Jadra: Keramické
  • Počet Rukoväte: Triple Rukoväť
  • Funkcia: Elektrické Kohútikov

Súvisiace produkty