Nové 2 ks za 25 mm/28 MM/30 MM Činka Tyč Činky Činku Golier Klipy Svorka Telocvični vzpieraní Fitness Tréning
Nové 2 ks za 25 mm/28 MM/30 MM Činka Tyč Činky Činku Golier Klipy Svorka Telocvični vzpieraní Fitness Tréning
Sku: g114103
(1 Recenzie)
Novinka

€5.80 €6.90

Popis:

Odrážky:

1、Vysokej Kvality: vzpierania činku svorka je vyrobené z najvyššej kvality ABS zabezpečiť veľmi vysokú odolnosť a spoľahlivosť! Pracujú na nite hladké a barov.

2、Silový Tréning: Naše činku golier znesie veľa hmotnosť a výkon bez toho, aby museli presunúť z jej pôvodnej polohy. Je veľmi vhodný pre vzpierania a silový tréning.

3、Pokročilý Dizajn: one-key lock design, svorka je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie. Na jar zámok môže zabezpečiť vašu bezpečnosť.

4、Široké použitie: Veľmi vhodné pre cross fitness tréning, Olympijské vzpierania, zvýšený bench press a mŕtvy ťah.

5、Rôznych Veľkostiach: činku svorka má rôzne veľkosti, aby sa zmestili činky rod alebo činku tyč s priemerom 25 mm/28 MM/30 MM.

1.Vysoká Kvalita: vzpierania činku svorka je vyrobené z najvyššej kvality ABS zabezpečiť veľmi vysokú odolnosť a spoľahlivosť! Pracujú na nite hladké a barov.

2.Silový Tréning: Naše činku golier znesie veľa hmotnosť a výkon bez toho, aby museli presunúť z jej pôvodnej polohy. Je veľmi vhodný pre vzpierania a silový tréning.

3.Rozšírené Dizajn: one-key lock design, svorka je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie. Na jar zámok môže zabezpečiť vašu bezpečnosť.

4.Široké použitie: Veľmi vhodné pre cross fitness tréning, Olympijské vzpierania, zvýšený bench press a mŕtvy ťah.

5.Rôzne Veľkosti: činku svorka má rôzne veľkosti, aby sa zmestili činky rod alebo činku tyč s priemerom 25 mm/28 MM/30 MM.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Použitie: vhodné pre činka prúty alebo činku tyče s priemerom 25 mm / 28 MM / 30 MM

Balenie Zoznam:

2 * Vzpierania Činku Svorka

Štítky: činky sady, telocvičňa muž váhy, ženy činku nastaviť, barbel nastaviť, posilňovni činky, 16 kg kettlebell, činka nastaviť 40 kg, muži nastaviteľné činka, ťažká váha, kovové činky nastaviteľné.

  • Funkcia: ZBRANE
  • Oddelenie Meno: MUŽI
  • Číslo Modelu: Vo Vzpieraní Činku Svorka
  • Hmotnosť: 120G
  • Aplikácia: Stojan na činky
  • Druh: Sprej Paint