Taidacent Pneumatické Prietoku Regulátor Prietoku Vzduchu Snímač Prepínač Rýchlosti Vetra Detekcie Relé Regulátora Prietok Nastaviteľný Vzduchu Prepínanie 220
Taidacent Pneumatické Prietoku Regulátor Prietoku Vzduchu Snímač Prepínač Rýchlosti Vetra Detekcie Relé Regulátora Prietok Nastaviteľný Vzduchu Prepínanie 220
Sku: g114229
(0 Recenzie)
Novinka

€13.11

Popis:

Úvod

FIN.STRED-220 Suchý Kontakt Pneumatický Spínač je regulátor, ktorý ovláda čističe vzduchu, centrálne klimatizačné zariadenia, ultrafialové lampy a iné zariadenia na snímanie rýchlosť vetra alebo prietok vzduchu cez senzor, označované ako "prietok vzduchu snímač regulátora" alebo "pneumatický spínač controller" ".

Funkcie

Príliš vysokým výkonom, senzory sú používané; príliš citlivé, spoľahlivá, inteligentná, a na úsporu nákladov; príliš citlivé rýchlosti vetra = 0.8 m / s, v samotný proces aplikácie, minimálne vnímané objem vzduchu môže byť upravená v určitom rozsahu podľa potrieb zákazníka; príliš účinné na dosiahnutie ventilátor prepojenie, Ventilátor integrácie; príliš, keď je vietor, relé bude konať, ak nie je vietor, relé budú otvorené.

Technické Parametre

1. Vstupný port: L, N Vstupné napätie: 220VAC (175-250V AC 50 hz / 60 hz) 2. Výstup Suchý Kontakt: Výstupný port: Z, N sú suché typ kontaktu Normálna verzia:Výstupný port: Z, N Výstupné napätie: 220VAC (175-250V AC50Hz / 60Hz) 3. Vnímaná rýchlosť vetra> = 0.8 m / s, nastaviteľná rýchlosť vetra; 4. Príkon prúd ≤200mA 5. Pracovná teplota: -20 ~ 85 ℃ 6. Veľkosť produktu: 105 * 55 * 33 mm

Aplikácia

To môže byť široko používaný v rôznych typoch zariadení v centrálnej klimatizácia potrubia, ako je ultrafialové lampy, čističe vzduchu, atď., na dosiahnutie prepojenie s centrálnou klimatizáciu ventilátor, používané na čistenie vzduchu systémov, a môže tiež byť aplikovaný na zisťovanie a kontrolu chýb Zariadenia.

pracovný princíp

1. Zapojenie metóda: L a N sú pripojené k AC220V, Suchý Kontakt: Z a N sú suché kontakt Normálna verzia SA, N pripojený na ovládanie záťaže; 2. Tam sú červené a zelené kontrolky na ovládacom paneli pneumatický spínač. Keď pneumatický spínač je zapnutý pre prvý čas, ktorý, tu je self-test proces 30 až 50 sekúnd. Počas testovacieho procesu, zelená LED1 a červené LED2 svetlá súčasne. Od teraz VON a N sú uzavreté. 3. Po 30 ~ 50 sekúnd, detekcia proces končí. Ak nie je žiadny vietor fúka v prostredí, červené svetlo zhasne, relé je odpojené, a Z a N sú odpojené. Ak je vietor fúka v prostredí, červené svetlo je zapnutý, relé uzavreté, a 0UT a N sú uzavreté. Prístroj sa ovláda pomocou detekčných zmeny v elektrických parametrov. 4. LED1 zelené svetlo, je príkon kontrolka, vždy na; LED2 červené svetlo je výstup indikátor, že je, práce indikátor, indikátor znamená, že výstup OUT terminál, N je uzavretá, pneumatický spínač funguje, a keď je mimo, výstupný terminál je odpojený, pneumatický spínač Je v pohotovostnom režime.

Štítky: prietoku spínač, snímač pohybu 220w, maf, pneumatický spínač ventil, senzor 2 20 v, prietok vody prepínač, rýchlomer senzor, relé 240 v 30a, JEDEN KUS, potrubia rýchlosť vetra senzor.

  • Číslo Modelu: ZC-FIN.STRED-220switch-0429

Súvisiace produkty