Studio Monitor Izolácie Podložky Vysokou Hustotou Akustická Pena pre väčšinu väčšina Reproduktorové Stojany
Studio Monitor Izolácie Podložky Vysokou Hustotou Akustická Pena pre väčšinu väčšina Reproduktorové Stojany
Sku: g114273
(1 Recenzie)
Novinka

€7.99 €9.29

Popis:

Odrážky:

1、Dve Podložky: Každý blok je vybavený dvoma rohože. Každý pad zodpovedá ľavej a pravej reproduktory, a monitorovacie reproduktory môžu byť umiestnené kolmo dopredu, vertikálne sklopiť dopredu alebo vertikálne vzad v rôznych kombináciách nájsť najlepšiu réžiu pre ich vlastné počúvanie.

2、Veľkosť Produktu: 7.87 palcov x 11,8 cm x 1.77 palcov cm (šírka x hĺbka x výška). Navrhnuté tak, aby vydržali 22 libier hmotnosti bez zmeny tvaru.

3、Premium Materiál: Vyrobené z najvyššej kvality zvukovo izolačné peny (hustota 50 kg / m ^ 3). High-kvalitné hubky materiálu s vysokou hustotou a dostatočnú pružnosť pokožky, v kombinácii s primerané konštrukčné, dokáže efektívne znížiť rezonancie generované zvukové vibrácie, takže zvuk viac realistické a presné.

4、Skvelé Počúvanie Účinok: dizajn je k dispozícii v rôznych konfiguráciách, ktoré vám umožní presunúť zobrazenie prekážku pole uhlov pre optimálnu kvalitu zvuku. V rovnakom čase, uhol naklonenia je tiež prínosom pre zníženie stojatej vlny miestnosti a zlepšiť počúvanie účinok.

5、ktoré sa Vzťahujú na: veľkosť je vhodná pre všetky populárne 5/6 palcový studio monitor reproduktory.

Popis:

High-kvalitné hubky materiálu s vysokou hustotou a dostatočnú pružnosť pokožky, v kombinácii s primerané konštrukčné, dokáže efektívne znížiť rezonancie generované zvukové vibrácie, takže zvuk viac realistické a presné. Monitor reproduktory môžu byť vertikálne odovzdané v rôznych kombináciách. Dal ju vertikálne, nakloňte vertikálne dopredu alebo nakloňte vertikálne dozadu nájsť najlepší smer vaše vlastné počúvanie. V rovnakom čase, uhol naklonenia je tiež prínosom pre zníženie stojatej vlny miestnosti a zlepšiť počúvanie účinok.

Reproduktor pad môže zlepšiť prehrávanie odpojenie displeja od obývacej displej. Týmto spôsobom, všetky vibrácie generované monitor reproduktory nebudú prevedené na váš stôl, reproduktor, stojan alebo stôl.

Zníženie vibrácií a nechcené zvukové rezonancie

Energia je oddelené od podpory povrchom, ktorý výrazne zlepšuje zvukový výkon.

Studio monitor je vyrobená v najvyššej kvalite zvuku-penu, ktorá sa ľahko podporuje reproduktory bez zmeny ich tvaru.

Môžete nastaviť uhol reproduktory prejsť zvuk pre vaše uši podľa vašich sede.

Špecifikácia:

Veľkosť: o 30x20x4.5cm/11.81*7.87*1.77 v

Materiál: vysoká hustota huba

Náhodné farby

Vhodný pre 5 cm / 6 palcov reproduktory

Balenie Zoznam:

2ks/set(4pcs) horné a dolné dve podložky reproduktorov

Štítky: stojí štúdiové monitory, podlahový reproduktor, stojan, stôl stojan monitora, acoustic bass, trap, monitor podporu, nohy reproduktor, stojan monitora, stolový reproduktorový stojan, obchodné akustická pena, Reproduktorový Stojan.

  • Číslo Modelu: dve podložky reproduktorov

Súvisiace produkty