Nové 36x58cm ROYAL JEDNODUCHÉ Mäkké Silikónové Gél Vankúš Pad Stoličky Vankúš Letné Chladenie Gauč Sídlo Mat Simulácia Pokožky Rohože
Nové 36x58cm ROYAL JEDNODUCHÉ Mäkké Silikónové Gél Vankúš Pad Stoličky Vankúš Letné Chladenie Gauč Sídlo Mat Simulácia Pokožky Rohože
Sku: g114454
(0 Recenzie)
Novinka

€18.03 €32.78

Popis:

2017 ROYAL JEDNODUCHÉ Mäkké Silikónové Gél Vankúš Pad Stoličky Vankúš Letné Chladenie Gauč Sídlo Mat Simulácia Pokožky Rohože 36x58cm chladivý gél mat

【2in 1 Funkcie] vyzýva Gél fit vankúš na sedadlo a vankúš tiež použiť pre Kancelárske Stoličky,Vankúše,invalidný Vozík,autosedačky a tak ďalej,dve veľkosti príliš vybrať, 17" X 12" a 23" X 15".

【Čisté a Priedušná] vyzýva Toto unikátne gélové chladiace štruktúra výrazne znižuje prenos tepla medzi zadok a sídlo, zvyšuje cirkuláciu vzduchu a zachovať chladnú hlavu v spodnej časti na usadlý spôsob života.

【Pomôcť Zmierniť Bolesť] vyzýva Zmierniť sedavý únava, vyhnúť sa bolesti a tŕpnutie spôsobené kompresiou sedacích svalov, vytvoriť uvoľnene a pohodlne v sede, a nechať odpočinúť telo lepšie.

【Široko Aplikácie s Non-slip Sídlo] vyzýva gélový vankúš obsahuje magnet anti-slip handričkou. Vankúš dno má zips dizajn. Sedáku je vytrhnuté na pranie.Vhodné na rôzne použitie scenáre: doma, v kancelárii, auto, cestovanie, štadión, na vozíku, atď.

【Životnosť Náhradná Záruka] vyzýva Najlepšie Služby,Warranty & 100% vaše Peniaze Späť.Sedák je navrhnutý tak, aby pomohli zmierniť bolesti.Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek.Dajte mu Šancu,Budete Mať Lepší Život!

Značka: Royal jednoduché Materiál: Povrch: 1) Silikónové Gél verziu, viac chladenie 2) Silikónové Gél+ Lycra plavky Textílie verziu, odolnejšie Náplň: Hubky Spodnej: Anti-slip handričkou Lemovanie: 100% polyester 1. POLOŽKA Č.: IH-GC001 2.NÁZOV PRODUKTU : Jemné, Antibakteriálne Gél Chladenie Vankúš 3.VEĽKOSŤ :36x58cm ( Ručné meranie, možné chyby 1-2CM) 4. Hrúbka tento Vankúš: 1 cm 5. Netto hmotnosť:

Silikónový Gél verzia o 670g

Silikónový Gél+ Lycra plavky Textílie verzia o 740g Funkcie: 1), Vyrobená z vysoko kvalitných super mäkké penové materiály pre pohodlné chladenie v lete. 2) Zložené z hustého, vysokú kvalitu pamäťovej peny,luxusné pohodlie a pevnú podporu. Skúsenosti najviac pokojný spánok nocí svojho života. 3) Plesniam dôkaz, anti-bakteriálne, anti-plesňové a non-alergénne. Podporu vášho tela ,Pohodlné a znížiť tlak 4) Bezpečné, netoxické, Environmentálne 5) vhodné pre rodiny, školy, nemocnica, hotel ect, najmä na hemoroidy, vysokého krvného tlaku, tepla, nespavosť, posteľ-sužovaných, má významnú terapeutickú účinnosť pomocných 6) Ponúka šetrné k životnému prostrediu spanie,nie je potrebné otvoriť klimatizácia, šetriaci elektriny poplatok v lete 7) Urýchľujú krvný obeh a účinne pomôže uvoľniť viac škodlivé materiály, keď spíte. Popis: 1.Obklad používa PU gél materiál 2.Je to pohodlné a znížiť tlak 3.Teplota sa bude stále rovnaké aj na dlhý čas používať bezpečné, netoxické, Životného prostredia 4. podobné pamäťovej peny vankúš, s veľkým množstvom úložného priestoru na akumuláciu chladu , č topenia, flexibilné, netoxické, bez chuti, textúry mäkké atď. 5.Produkt nie len resovle vysokej teplote problém lete vankúše a stoličky sedadlá, zníženie telesnej urface teplota, zmierniť tepla okrem kaktusová tepla, chladu antipyretický, nech sa ľudia môžu ísť spať okolo chladenie obklopujú, ale aj zbaviť tela tlak, zmierniť pneumatiky, zlepšenie kvality spanie. 6. Produkt je veľmi vhodný pre rodiny, školy, nemocnica, hotel ect, a najmä na hemoroidy, vysokého krvného tlaku, tepla, nespavosť, posteľ-sužovaných, má významné liečebné účinnosti pomocné. 7.Výrobok môže ponúknuť šetrné k životnému prostrediu spanie, pri spánku, nie je potrebné otvoriť vzduchu - podmienka, ktorá sa dá vyhnúť majú aircondition chorý, a súčasne môže šetriaci režim elektrickej energie poplatok v lete.

Spätná väzba :

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem !

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.

4) Pls nikdy nenechávajte záporná spätná väzba pre nás, pretože neskoro prísť dátum. Pretože je mimo našej kontroly.

Ďakujeme!

Medzinárodná Doprava: 1. Keď sme ponúkli zadarmo doprava viac než jedného operátora, vyberieme jeden z nich sami. 2. Tovar vám bude dodaný do 3-7 pracovných dní, akonáhle sa vaša Platba je Overená. Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatku. Avšak, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu. 3. Dodacia lehota: nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Ak chcete rýchlejšie prepravu, prosím, zvoľte EMS/DHL/Fedex/UPS, ako váš dopravný prostriedok s. 1) Ak ste nedostali položka na Čas Doručenia , Prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo AlieExpress správy. Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky ,normálne, vaše mailová byť odpovedali do 24 Hodín. Ak ste stále nenašli dostal odpoveď po 24 hodín, prosím, skontrolujte spam z vašej e-mailovej schránky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie. 2). Máme loď na Golstroj.sk' adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Golstroj.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 4. Vzdialenej Oblasti Príplatok : Ak je vaša adresa patria do Vzdialenej Oblasti. Máme právo požadovať, aby ste zaplatiť dodatočné Vzdialenej Oblasti za Príplatok opäť aj vy sa už skončil svoju platbu z vašej objednávky.

Štítky: royal purple vankúš, cool gél vankúš, royal kvetinový vankúš, royal green vankúš, kostrč vankúš, vankúš gélové sedadlo, cool gél matrac, gélové matrace pad, kráľovský pes vankúš, gélové sedadlo na stoličku.

  • Tvar: Obdĺžnik
  • Číslo Modelu: GC001
  • Funkcia 4: Znižujú zápal, Zlepšovať krvný tlak
  • Funkcia 2: Zostatok sekréciu, Posilniť imunitu,
  • Sa vzťahujú na: Nespavosť ľudí
  • funkcia 3: Anti-Aging, Upokojiť nervy
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Hrúbka vankúša: 1 cm
  • Použitie: Chladenie tela, zlepšenie spánku
  • Názov Značky: Royal jednoduchosť
  • Druh: Sedacia/Späť Vankúš
  • Náplň: PU Pena
  • Funkcia: Chladenie
  • Výhodu 2: Chladenie hydrogel pad, antibakteriálne
  • Použitie pre: Zlepšenie spánku
  • Vzor Typ: Prehoz
  • Unpick a Umývanie: Nie je Vymeniteľný a Umývateľný
  • Funkcia 1: Podporovať krvný obeh, Zmierňujú Únavu
  • Výhodou 1: 100% Nemecko Materiálov Vysokej kvality

Súvisiace produkty