LED Športové Reflexná Vesta Osvetlené Reflexná Vesta Nastaviteľné Vesty Pre Nočné Beží na Motocykel, jazda na Bicykli Jazda Výstraha Vesta
LED Športové Reflexná Vesta Osvetlené Reflexná Vesta Nastaviteľné Vesty Pre Nočné Beží na Motocykel, jazda na Bicykli Jazda Výstraha Vesta
Sku: g11453
(2 Recenzie)
Novinka

€4.25 €6.96

Popis:

LED Bezdrôtový Cyklistická Vesta MTB Bike Taška Bezpečnostné LED Svetlo, Vesty Požičovňa Reflexné Výstražné Vesty Pre Nočné Svetlá na Koni

LED Športové Reflexná Vesta Osvetlené Reflexná Vesta Nastaviteľné Vesty Pre Nočné Beží na Motocykel, jazda na Bicykli Jazda Výstraha Vesta Príslušenstvo

Odrážky:

1、Super Jasné: 2020 aktualizované LED reflexná vesta má super jasné LED svetlá a reflexné pásky, ktoré môžete urobiť viditeľné od 600 metrov, takže máte viac bezpečné.

2、Pohodlné&High-kvalitné Materiály: Táto reflexná bežiaci pás je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov. Ponúka priateľské k pokožke, pohodlné a voľne nastaviteľná, vhodná pre mužov, ženy a deti.

3、8 Svetiel A 3 Režimy: Táto beží vesta má dve strany, svetlé 4 LED pásy s červené svetlo umožňuje vidieť 360 stupňov. Obe dve strany Led má 3 režimy: svieti svetlo, rýchly blesk, pomalá flash. Môžete si vybrať preferovaný pracovný režim.

4、Navrhnuté pre Vašu Bezpečnosť: Tento hi-vis vesta poskytuje výkonné predné svetlo, bezpečnostné varovanie zadné svetlo, 360-stupňové viditeľnosť na rozdiel od ostatných produktov na trhu. Pričom svoju bezpečnosť a viditeľnosť na ďalšiu úroveň!

5、Ľahký & Všestranný: So štyrmi úprava pracky a elastický popruh, váš LED reflexná vesta je ľahko nosiť cez T-shirt, športový výstroj, zimný kabát alebo akýkoľvek typ oblečenie na všetky ročné obdobia. Silne zvyšujú vašu bezpečnosť počas jazdy, cyklistika, chôdza psa, motocyklového, jogging, deti hrajú, riadenie prevádzky, a viac.

Funkcie:

1. LED svetlá majú tri režimy: a fast, slow flash, konvenčné svetlo.

2. Elastické môžete upraviť veľkosť vesta je veľmi fit telo, 360 stupňov, úplný odraz.

3. Batérie môžu byť nahradené,on batéria model je CR2032. Hrudný pás JE vhodný pre väčšinu telesných typov pomocou. Rozsah adjustmnets pre band pása obvod je 27.5 - 39.7 cm.

4. Najlepšie športové zariadenia pre bežcov a všetky outdoorové aktivity ako beh, bicyklovanie, chôdza, jogging, cyklistika, motocyklového, psa chôdzi, kolieskové lopatkování, hitch turistika, pes-chôdza, deti, prehrať alebo pracovať na stavbe, dopravnej bezpečnosti, atď.

Špecifikácia:

Dĺžka: 30-43 cm nastaviteľné

Obvod pása: 70-100 cm je nastaviteľný

Textílie: 3.8 cm pružný elastický remienok

Reflexný materiál: reflexná stožiare,

Použitie výrobku: Vhodné pre nočné bezpečnosť ochrana, noc bežcov, jazda na bicykli, jazda na mene iných osôb, atď.

Povrchový materiál: elastická reflexné elastické kapely

Odraz vzdialenosť: 200 metrov od svetla

Elektrina bazén: jeden pred a po CR2032

LED svetlá: dve sady predné a zadné, 4 Led diódy každý, zvyčajne červené svetlá

Balenie Zoznam:

1*LED Elastické Športové Reflexná Vesta

Štítky: mens vesta upozornenie, odrážať vesta, led vesta, vesta pre motorky, reflexná beh har, vesta práce, spustiť vesta, vesta ženy, led bezpečnostná vesta, fr reflexná vesta.

  • Vrchné Odevy Typ: Vesta
  • Pohlavie: MUŽI
  • Materiál: Polyester
  • Podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Číslo Modelu: Bezpečnostná Reflexná Vesta
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty