Nové Pre Lenovo Ideapad 720S-13ARR 720S-13IKB LCD Späť opierka Dlaní Rám Hornej Spodnej časti Prípade Kryt odtlačkov prstov Touchpad Závesov
Nové Pre Lenovo Ideapad 720S-13ARR 720S-13IKB LCD Späť opierka Dlaní Rám Hornej Spodnej časti Prípade Kryt odtlačkov prstov Touchpad Závesov
Sku: g114532
(0 Recenzie)
Novinka

€11.48 €12.75

Popis:

Prosím, porovnať starej klávesnice fotografie uvedené skôr ako zadáte objednávku esp. Notebook Modelu a Rozloženie Verziu. To je veľmi dôležité brať do úvahy váš notebook modelu. Pre presné výskumu. Tiež prosím, byť informovaný o tom, že máme veľa rôznych Číslo Dielu a všetky sú zmiešané dohromady a môže byť použitý Zameniteľné. Môžete prijímať z kompatibilného číslo dielu k dispozícii na našich zásob. Foto je len pre referenčné účely. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. A ak v prípade, že ste už kúpili a vyskytol sa problém s týmto položky, prosím, dajte nám vedieť a pošlite nám fotografiu a položky, ktoré ste obdržali a starej Klávesnice budete nahradiť. Dúfam, že ste pochopili.

Kontaktujte nás:

1. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou .

2. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

3 Ak ste sa ešte nedostal tovar v lehote 15 pracovných dní potom, čo ste zaplatili ,prosím, kontaktujte nás.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Spätná väzba :

1. Ak ste spokojní s našimi tovar, Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás .

2. Milí kupujúci ,Ak nie ste spokojní s našimi tovaru, by Sme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť akýkoľvek problém. Pozitívne ohlasy sú odporúčané. Ak máte v pláne dať nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosím, napíšte nám okamžite tak, že budeme snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

● Zásielky:

*budeme loď vašej balík na vašu adresu ukázal, že na Golstroj.sk. Všetky changement z dodaciu adresu,pls láskavo poradiť k nám ešte pred zásielky, nie Sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

*Sme podporu zásielky "Golstroj.sk doprava""Čína post""EMS" "DHL" ,Ak potrebujete pomôcť s výberom rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

*Ak DHL alebo UPS. keď ste žiť vo vzdialenej oblasti. DHL alebo ups bude účtovať poplatok, budem vás informovať, akonáhle je to možné. Ak sa nemôžete odpovedať ma do 3 dní .Ja sa zmeniť doprava spôsoby EMS.

Štítky: taška na notebook, samsonite american, muži mac prípade, mac book air 13 prípade etui, lenova ideapad 330, prípade macbook, prípade iphon, a2337, z580, jasné, macbook air 2020 prípade.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Pevné
  • Štýl: Fasion
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Uzavretie Typ: Hasp
  • Číslo Modelu: 720S-13ARR 720S-13IKB
  • Package: Áno
  • Pohlavie: Unisex
  • Druh: Notebook Vymeňte Kryt

Súvisiace produkty