Auto Cestovanie Posteľ Vzduchu Matrac Pohodlné A Bezpečné, Odolné Odnímateľný Dizajn Auta Nafukovacie Matrace
Auto Cestovanie Posteľ Vzduchu Matrac Pohodlné A Bezpečné, Odolné Odnímateľný Dizajn Auta Nafukovacie Matrace
Sku: g114563
(0 Recenzie)
Novinka

€8.85 €13.02

Popis:

Vlastnosti: Odnímateľný dizajn: Špeciálne v odnímateľný dizajn, môžete integrovať auta, cestovné postele, aby si full-stretch na zadnom alebo vyzdvihnúť čiastkové komponenty auta gauči, aby si pohodlné netýka sa na copilot sedadla.

Rýchle Inflácie a Deflácie: vec minút nafukovanie alebo deflating s čerpadlo vzduch, naše nafukovacie matrace môžu byť použité, alebo zložené rýchlo. Čerpadlo na nafukovacie postele a umiestnite ho na zadné sedadlo.

Úplné príslušenstvo: Naše auto matrac poskytuje všetko, čo potrebujete na cestovanie. Posteľ s vankúše napodobňuje sleep Na posteľ doma, skvelý spoločník pre vaše cesty, výlety, cestovanie, turistiku a iné aktivity v prírode.

Komfort a bezpečnosť: Vyhovujúce na ergonómiu, auto vzduchu matrac lepšie podporuje chrbticu a poskytuje skvelý komfort. Deti anti-drop a vedúci stráže dizajn chráni vaše deti a vy z pádu, bez obáv o náhle zapnúť alebo brzdy.

Mäkké materiály: Naše auto cestovanie posteľ je vyrobené z poistného PVC s mäkké hrnú povrchu. Keď sa cítite unavení, môžete si ľahnúť na auto vzduchu matrac komfortne a pohodlne, aby si zdravý spánok.

Auto nafukovacie vzduchu, matrac je vyrobený z vysoko kvalitnej umývateľný mäkké PVC a hrnú materiálov, ktoré

Zabezpečiť trvanlivosť a dlhú životnosť. Okrem toho,auto vzduchu posteľ je navrhnutý na vhodné pre väčšinu automobilov, ktoré majú

zadné sedadlo a môžu byť použité na akékoľvek príležitosti, alebo na miesta, ktoré chcete. Balík je dodávaný s puzdrom, takže môžete nosiť a ukladať auto matrac ľahko sa s vami.

S pecifications:

Materiál: PVC a Hrnú

Veľkosť po nahustení:o 135x80x10cm/53.15x31.50x3.94in

Balenie Zoznam:

Auto Vzduchu Matrac*1

Vzduchové Vankúše *2

Čerpadlo Súprava *1

Skladovanie Taška*1

Opravy Pad*1

Nohy Pier*2

Poznámky:

1.Prosím, nerobte to dotyk cigariet alebo akékoľvek ostré predmety.

2.Prosím prijať ochranné opatrenia na váš prvý pokus.

3.Prosím nedovoľte, aby vaše deti používať vzduchu auto matrac bez vašej spoločnosti

Štítky: auto na matrac, vzduchové matrace, vzduch posteľ, matrace, matraca, nafukovací matrac opravy, sánky posteľ truck, auto nafukovacie postele, posteľ matraca, matraca pre auto.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Younar

Súvisiace produkty