Predradníky Rastliny Lampa HPS Žiarovka, Záhrada Lampa Rastlín Záťaž Rásť Svetlo 600W
Predradníky Rastliny Lampa HPS Žiarovka, Záhrada Lampa Rastlín Záťaž Rásť Svetlo 600W
Sku: g114993
(1 Recenzie)
Novinka

€15.81 €17.56

Popis:

Úplne Nové a Vysokej Kvality

Nízka spotreba energie,vysokou svetelná účinnosť a dlhá životnosť

Vysoké výnosy, nízkou tepelnou a menej elektrickej energie.

HPS krytý záhrade rastú lampa umožňuje úsek vegetačnej doby na 365 dní v roku.

HPS rásť lampy poskytujú až o 15% viac dostupnej energie pre rast rastlín, než štandardné vysoký tlak sodný lampy/žiarovky.

Špecifikácia:

Napätie: 220V

Príkon: 600W

Farba: Transparentná

Základný Typ: E40

Farebná Teplota: 2100K

Lumen: 55000LM

Životnosť: 20000h

CRI: 20

Farba Svetla : Biela

Veľkosť: 28.5*4.7*4.7 cm

Materiál: Sklo+Hliník

Package Zahrnuté:

1 X Žiarovka

1. Ak by ste sa chceli kúpiť tovar za viac ako 100 dolárov za jeden čas v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať zľavu , čím viac nakupujete , tým väčšiu zľavu získate. 2. Ak ste úplne stráviť nad $150 v našej predajni , možno, že môžete zanechať svoj personel informácie , a budeme s vami v kontakte a pridať si do VIP skupinu zákazníkov , takže sa môžete dostať zľavu z VIP Služieb Zákazníkom. Nebudeme rozširovať vaše osobné údaje bez vášho súhlasu, a budeme rešpektovať všetky rozhodnutia, ktoré ste urobili, je To na vás .

1. Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v Golstroj.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich,prosím, upozornenie nám novú adresu. 3. O Cla.

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.

Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly .

Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. 1. Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. 2. Ak by ste sa chceli kúpiť vec pre veľkoobchod , voľne kontaktujte nás , pre veľkoobchod , máme exkluzívne zákaznícky servis pre vás . môžete prijímať lepšie služby . 3. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd.

2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 4.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. 1.Vítame dropshipping veľmi veľa,a ak môžete uistite sa, aby bol stabilný,môžeme posielať svoje produt v 48h.Niektoré výrobok vám môžeme zaslať váš produkt do 24h.

2.Ak ste mali veľa, aby sa v jeden deň, čo môžeme urobiť, CSV pre vás . 3.Sme accpet paypal

Štítky: bonsai, igarden smart záhrada, mars hydro kit, kanvicu 600w, hydroponické rásť auta, enwye led, Rastúce Svetlo, 150w rásť led, uv led rásť svetlo, pestovanie svetlá.

  • Názov Značky: Mabor
  • Napätie: 220V
  • Materiál Telesa: Sklo