Univerzálny 12v autobatérie Prepínač Odpojte Diaľkové Ovládanie odrezať Voltmeter Displej Napájania Master Prepínače Izolant + Rukavice
Univerzálny 12v autobatérie Prepínač Odpojte Diaľkové Ovládanie odrezať Voltmeter Displej Napájania Master Prepínače Izolant + Rukavice
Sku: g115057
(3 Recenzie)
Novinka

€37.13 €53.05

Popis:

Inštalácia Varovanie:

Tento produkt nie je inštalované a používané v štáte batéria vybitá.

Ak je batéria je vybitá, prosím, nainštalujte tento produkt po nabití, inak produktu môže byť spálená.

Funkcie:

Zapnutie a udržať ju pre viac ako 2 minúty. Displej napätie je napätie batérie vypnite štátu alebo číslo zobrazené v napájací zdroj pre 2 minúty nie je používaný ako napätie na báze.

Diaľkové ovládanie môže priamo pôsobiť na napájanie a odpojenie. Power-on štát má tiež battery low-napätie automatické vypnutie funkcia ochrany /(automatické vypnutie, aby sa zabránilo naďalej konzumovať, keď je úroveň nabitia batérie nízka), Stlačte tlačidlo remote Power-off tlačidlo (B) po automatického vypnutia. a potom Stlačte tlačidlo napájania (A) v Tejto dobe, zariadenie môže zostať pohonom na 20 sekúnd, počas ktorých sa vozidlo môže byť automaticky napájaný späť na.

Podľa zelené tlačidlo, izolačná podložka je odstránený a dotiahnuté na dosiahnutie trvalého napájania.(To nie je potrebné odstrániť zelené tlačidlo pri normálnom používaní diaľkového ovládania.Pri používaní

ručné ovládanie, diaľkové ovládanie by malo byť v power-off štátu. Keď diaľkové ovládanie je tiež používaný, ruky kontroly by mali byť tiež v power-off štátu.)

package zahrnuté:

1PC autobatérie Izolant

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

Štítky: odpojte prepínač, 3 12v prepínače, odpájač, batéria relé, lancer prepínacie tlačidlo, dynaudio vw, visiaci zámok prepínač, batéria kill switch, batérie vozidla spínač, auto batérie rez.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Šírka: 5.9inch
  • Špeciálne Funkcie: auto batérie prepínač odpojiť
  • Položka Hmotnosť: 650g
  • Položka Výška: 3.6inch
  • Názov Modelu: Autobatérie Izolant
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Položka Dĺžka: 10.9inch
  • Názov Značky: FISHBERG
  • Položka Druh: Batérie Prepínač
  • Rok: 2019