500X 2,4-Palcový HD LCD Digitálny USB Mikroskop Elektronické Video Mikroskopom PC Kamera PCB dosky SMT Zváranie, Opravy zväčšovacie sklo + Stojan
500X 2,4-Palcový HD LCD Digitálny USB Mikroskop Elektronické Video Mikroskopom PC Kamera PCB dosky SMT Zváranie, Opravy zväčšovacie sklo + Stojan
Sku: g115059
(1 Recenzie)
Novinka

€20.90 €25.49

Popis:

1. Súčasti a funkcie

Komponent číslo

Funkcia

1

Micro USB port

2

Tlačidlo Reset diera

3

karty zásuvka

4

Potvrdiť/ store informácie

5

Digitálne zosilnenie/ ľavý shift

6

Menu/ return

7

Digitálny zúženie/ pravý shift

8

Indikátor diera

9

Start-up/ nastavenie jasu displeja LED Lampa

10

Foto/ video

11

Ohnisková vzdialenosť reguláciu valček

12

LED lampa

Funkcie a použitie pokyny pre komponenty

Micro USB nabíjania rozhranie:

Keď je zariadenie batérie je nízka, pripojte nabíjačku na nabíjanie zariadenia. To sa neodporúča používať zariadenie počas nabíjania (zníži sa výdrž batérie na zariadení).

Pomocou pripojenia USB terminál s signálna čiara ak chcete zadať PC režime fotoaparátu alebo jednotka pevného disku pamäť režim.

Vynulovania: keď je stroj zapnutý, vložte otvor s ostrým a tenkým objekt, stlačte tlačidlo a vypnite zariadenie.

TF karta pätica : maximálna podpora 32G.

OK kľúč : v boot režime, stlačte toto tlačidlo, ak chcete vložiť pamäťovú, prezerať si fotografie a videá, alebo dlhým stlačením tlačidla exit pamäť. Po vstupe do menu, stlačte tlačidlo na potvrdenie.

Ĺavé výberové tlačidlo : v režime fotografie, stlačte toto tlačidlo, aby sa digitálne zväčšenie (predvolený systémový minimálne). Po vstupe do menu alebo uchovávanie informácií, prepínať medzi rôznymi možnosťami pomocou tohto tlačidla.

M kľúč : v boot režime, dlhým stlačením tlačidla hovor alebo skryť "+" pomocné linky. Krátke stlačte tlačidlo, vytiahnite a opustiť menu.

Pravé výberové tlačidlo :V režime fotografie, stlačte toto tlačidlo, aby sa digitálne zníženie (predvolený systémový minimálne). Po vstupe do menu alebo uchovávanie informácií, prepínať medzi rôznymi možnosťami pomocou tohto tlačidla.

On / off tlačidlo: keď je vypnuté napájanie, dlhým stlačením tlačidla pre 2-3 sekúnd zapnite zariadenie. Keď je napájanie zapnuté, dlhým stlačením tlačidla pre 2-3 sekúnd vypnite zariadenie. Ak prístroj beží, krátke stlačte tlačidlo ak chcete upraviť nastavenie jasu LED lampou.

Fotoaparátu : keď je telefón v normálnej prevádzky, krátke stlačte tlačidlo prevziať fotografie. Dlhým stlačením ley vstúpiť do režimu videa. Krátke stlačte tlačidlo existovať režimom videa a uložiť súbor.

Zameranie úprava valca : v fotografiu alebo video režim, otáčanie valca ak chcete nastaviť ohniskovú vzdialenosť a zamerať sa na fotografovanie objektov.

LED svetelný zdroj : nastavenie jasu displeja tlačidlo môžete upraviť jas. Tlačidlo má tri gears z tmavého na svetlý. To je predvolené najtemnejšie v boot mode.

Indikátor popis: indikátor obsahuje indikátor nabíjania (červená) a práce indikátor (blue). Indikátor nabíjania nad práce indikátor. Indikátor sa zobrazí indikátor otvoru (logo 8). Po zariadenie, pripojenie USB, indikátor nabíjania je jasný. Keď je vypnuté napájanie, dlhé stlačte tlačidlo on / off tlačidlo a potom modré svetlo bude svetlé, kým sa na obrazovke zobrazuje Boot logo. Modré svetlo bude vždy a zariadenie je zapnuté. V režime foto, práca indikátor bliká raz; v režime videa, práca indikátor bliká nepretržite až do existujúceho režimu videa.

2. Rozhranie zavedenie a používanie

Dlho stlačte tlačidlo on / off tlačidlo na zapnutie prístroja.

2.1 informácie o Skladovaní rozhranie.

Dlho stlačte OK tlačidlo, ak chcete vložiť pamäťovú.

Ako je uvedené, skladovanie informácie obsahuje foto a video informácií. Prepínať medzi rôznymi fotografie a videá cez ľavé a pravé výberové tlačidlo

2.2 Menu rozhranie

Krátke stlačenie M kláves pre vstup do menu rozhranie.

Ako je uvedené, existuje menu rozhranie prostredníctvom M kľúč. Rozhranie menu má päť strán voľby.

Video rozlíšenie: pre video rozlíšenie 720P a VGA voľby môžu byť vybrané.

Čas label: po zapnutí to, fotografie a videá mať čas, logá.

Kruhový Video: 4-taktné režimy, vrátane 1 minútu, 3 minúty, 5 minút a 10 minút, môže byť vybraný. Po výbere jedného režimu, dlhé stlačte tlačidlo fotoaparátu na video, sa bude neustále nahrávanie videa podľa zvoleného režimu.

Hodnota expozície: hodnota expozície úprava.

Rozlíšenie fotografie: pre rozlíšenie fotografie, 4 formátov, vrátane 3 M, 2 M, 1,3 M a VGA, môže byť vybraný.

Vymazať: vymazanie jednej alebo všetkých uložených súborov.

Riadok pomocný: zobrazenie a skrytie "+" linka na fotografiu a video rozhranie.

Obrázok prehodiť: zapnutie obrazu flip. Displej a fotoaparát otočiť obrázok o 180 stupňov (môže byť použitý ako ďalekohľad)

Štítky: G600, dosková kamera, zapojte fotoaparát, priemyselné elektronické mikroskopom, szm745, digitálny mikroskop profesionálny lcd, flexibilné zväčšovacie sklo usb, microscop telefón opravy, elektrónový mikroskop usb, binokulárne microscop.

  • Názov Značky: Aideepen
  • Zväčšenie Pomeru: 500X & Pod
  • Materiál: digitálny mikroskop
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Funkcie: Digitálne
  • Teória: Biologický Mikroskop
  • Drawtube: Monokulárne
  • Číslo Modelu: elektrónový mikroskop

Súvisiace produkty