A+B Keramické Dlaždice Opravy Vložiť Auta Kúpeľni Vaňa Súprava Na Opravu Dlaždice Sprcha Opravy Sklo, Porcelánové, Keramické Fix Crack Vložiť D
A+B Keramické Dlaždice Opravy Vložiť Auta Kúpeľni Vaňa Súprava Na Opravu Dlaždice Sprcha Opravy Sklo, Porcelánové, Keramické Fix Crack Vložiť D
Sku: g115096
(1 Recenzie)
Novinka

€4.00 €5.56

Popis:

Vaňa Súprava na Opravu Biele Dlaždice Sprcha Opravu Auta na Sklo, Porcelánové, Keramické Akryl Kameň Fix Crack Čip Šrot Vŕtať Diery Lepidlo, Tmel - 50ml

Použiť na opravu čipy, škrabance, preliačiny, trhliny, worns a otvory pre všetky porcelánu keramický povrch, ako je vaňa, dlažba, sprchovací kút, vaňa, márnosťou, umývadlo. Tiež pracovať na laminát, kameň, plast.

Všetky naše zmesi sú trvalé opravy a sú silnejší, než pôvodný kameň. S silnú priľnavosť a dobrú stckness,môže byť použitý ako lepidlo pre spoločný komponent.

Robiť DIY opravy v niekoľkých jednoduchých krokoch: Všetko, čo potrebujete, je mix opravy zložené časti a a časti B spolu, aplikovať ich na demaged oblasti, potom hladký povrch.

Raz sušené, povrch je lesklý a má porcelánu-ako vzhľad. a povrch bude teplo a vode odolný. Ktorý nie je nebezpečný a nie nepríjemné toxické vôňu. Farba : Biela.

Súprava Obsahuje: Zložené časť A (50g/1.7 oz)+ Zložené časť B (50g/1.7 oz)

Štítky: 5 druhá lepidlo uv, vaňa súprava na opravu, opraviť dlaždice, 3 d dlaždice, fix hub, zotrvačník, hodinky, spoločné opravy, vege, sklo opravár, dlaždice nástroj.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty