12V Auto, Loď Kolískový Spínač Panel Dual LED Vodotesný Kolískový Spínač Ovládací Panel Istič ON/Off Prepínač Panel
12V Auto, Loď Kolískový Spínač Panel Dual LED Vodotesný Kolískový Spínač Ovládací Panel Istič ON/Off Prepínač Panel
Sku: g115187
(1 Recenzie)
Novinka

€8.44 €11.72

Popis:

Funkcie: Životné prostredie, spomaľovač horenia materiálov. Super luxusné high-end automobilov refitting prepínač s LED indikátorom. Jednoducho vymeniť. Chrániť panel z viac-kúrenie, viac-bežné, v priebehu nabíjania a skratu. Vynikajúce spracovanie, môže byť inštalované horizontálne alebo vertikálne. Anti-korózne, najvyššie IP66 nepremokavé úrovni. To je široko používaný na auto, motocykel, motorové domy, SUV , lode, jachty a iné vozidlá, ako dlho, ako vstupné napätie je DC12-24V. Popis: Vhodné pre steamships, jachty, obytné vozidlá, autobusy a ďalšie high-end veľké cestovné nástroj na inštaláciu a používanie. Nepremokavé, s výstupného obvodu, preťaženie a zmeňte polaritu ochranu. 2 gang kolískový spínač panel s vopred káblové konektory a poistky. Výstup ochrana proti skratu, ochrana proti preťaženiu, ochrana polarity, viac ochrany,viac bezpečnosti na použitie. Špecifikácia: Materiál: Hliník+ ABS+ metal LED Farba: Modrá, Červená, Zelená Prepínače k Dispozícii: 2 Gang Inštalácie: Pre-káblové Amp Hodnotenie na okruhu: 15amp Max Hodnotenie: DC 12V 20A, 24V 10A Kolískový Spínač: 2 životnosť: 10000-krát Vodotesný: IP66 Napätie: 12V~24V balenie Obsahuje: 1 x Kolískový Spínač Panel 4 x Skrutky Poznámky: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou. Vďaka!

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Ak máte akýkoľvek problém, o objednávke , prosím, kontaktujte nás slobodne , priateľský tím služby bude tvrdo pracovať na riešení.

2.Ak ste spokojní s našimi výrobkami ,prosím, láskavo nechajte 5 hviezdičiek hodnotenie a zdieľať so svojimi priateľmi. vďaka.

Štítky: ovládanie remot, 12v istič rocker, 5 12v istič, milfra prepnúť panel, 8 gang 12v prepnite ovládací panel, nepremokavé loď prepnúť panel, loď istič panel, loď panel prepínač, Ovládanie, 24v prepínač kolo ovládací panel.

  • Položka Dĺžka: 2.87inch
  • Externé Testovanie Certifikácia: CC
  • Druh Materiálu: Hliník+ ABS+ kov
  • Nepremokavé: IP66
  • Špeciálne Funkcie: Kolískový Spínač Panel
  • Názov Značky: nafolo
  • Prepínače Sú K Dispozícii: 2 Gang
  • Napätie: 12V~24V
  • Hodnotenie: DC 20A 12V, 24V 10A
  • Položka Šírka: 2.51inch
  • Inštalácia: Vopred káblové
  • Položka Druh: Prepnúť Panel
  • Rok: 2018
  • Farba LED: červená / modrá /zelená
  • Položka Hmotnosť: 0.16kg

Súvisiace produkty