5 ks/Veľa 60 mm Skosenie Hrany Osvetlené Kolo led Tlačidlo switch s microswitch arcade príslušenstvo pre Arkádovej Hry skrine
5 ks/Veľa 60 mm Skosenie Hrany Osvetlené Kolo led Tlačidlo switch s microswitch arcade príslušenstvo pre Arkádovej Hry skrine
Sku: g115504
(0 Recenzie)
Novinka

€5.57

Popis:

5 ks/Veľa 60 mm Skosenie Hrany Osvetlené Kolo led Tlačidlo switch s microswitch arcade príslušenstvo pre Arkádovej Hry skrine

Funkcie

60 mm 2.36" Veľké Lietadlo Kolo LED Osvetlené Tlačidlo Pre Arkádovej Hry Stroj

Tento výpis je na 1/5/10pcs Nové Svetelné Kolo Arcade Tlačidlo

Toto tlačidlo je dodávaný s 12V LED Svetlo, poistnú maticu a microswitch.

Toto tlačidlo je ideálny pre rôzne projekty vrátane múzeum, výstavy, odborné a komerčné.

Farba: Červená, Žltá, Modrá, Zelená, Biela

Veľkosť: 60 mm / 2.36"

Napätie: 12V

Pracovný Prúd: 10A

Panel Hrúbka: 2 mm

Balík Obsahuje

5x LED Arcade Tlačidlo s prsteňom.

5x Microswitch

5x objímky 5*LED Svetlo

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, tam majú veľkosť chyba asi 1-5 mm

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké

Prosím, zanechajte nám odkaz, dajte nám vedieť, akú farbu potrebujete, otherwises zašleme farba náhodne

Platby: 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ. 2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Prepravné Podmienky:

Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní. Je to sledovať vo vašej krajine post na stránke úradu (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Vráti Výraz:

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Pripomienky: 1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: ps4 stick, pre hemoroidy, os ovládač arcade, arcad tlačidlo, arcad ovládač, de ovládač, jamma, neogeo x, hra tlačidlo, stick control arcade.

  • Názov Značky: CHILONG
  • Druh: 60 mm osvetlené Arcade led tlačidlo prepnúť
  • Tvar: Koleso a dóm v tvare
  • Microswitch: Tri terminálu microswitch
  • Stlačte tlačidlo Farba: Červená,Žltá,Modrá,Zelená,Biela
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Materiál: PC Plastu
  • Číslo Modelu: SW064
  • miesto pôvodu: Guangdong,Čína
  • LED Svetlo: 12V Led svetlo
  • Priemer(top): 60 mm
  • Package: Áno