Dr. Pero Ultimy A1 S 12 Ks Ihiel Kazety Auto Microneedling Derma Pero Profesionálne Mezoterapia Derma Pečiatka Tvár Starostlivosť O Pleť
Dr. Pero Ultimy A1 S 12 Ks Ihiel Kazety Auto Microneedling Derma Pero Profesionálne Mezoterapia Derma Pečiatka Tvár Starostlivosť O Pleť
Sku: g115841
(2 Recenzie)
Novinka

€31.33 €68.12

Popis:

Čo je microneedle terapie systém

Automatické mikro ihly terapia systém je prenosný automatické mikro ihly Derma Omladenie Terapie. To je Non-chirurgickej omladenie pleti ošetrenie, ktoré je široko používaný pre omladenie pleti, zvýšenie pružnosti kože, stimuluje rast Vlasov a správy aktívnych zložiek. Tento prístroj pomáha kozmetika byť presiaknuté a vstrebáva s stimulujúce pokožku. Je to elektronický, automatizované mikro ihly, s guide, ktorá sa upravuje ihly hĺbky.

Funkcia :

✅ 1. Bajonet disign, viac stabilné; ✅ 2. Precízne stupnice: Nastaviteľná dĺžka ihly pre rôzne kožné problémy; ✅ 3. Dovezené vnútorný motor High-výkon motorov:Vybavený vysoko-výkon motora, silný výkon a viac ticho; ✅ 4. 6 nastavenie rýchlosti, rýchlosť je viac rafinované, a efekt liečby problém pleť je maximalizované; ✅ 5. Prenosný dizajn: Ľahké držať a používať;

Podpora Dropshipping

Ak si kúpite 5 kus ,môžeme dať 1% zľavou. Loď sa položka do 48 hodín. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky! Spoľahlivý Zákazník Servisu riešení vášho problému do 24 hodín v pracovné dni!

Balenie Obsahuje

Veľkosť: 170 MM X 130 mm X 60 mm 1 * Dr. pero A1-C 2 * Predvolené Mikro Ihly ( 12 pin ) 10 * Mikro Ihly ( 12 / 36 / 42 / Kolo Nano ) 1 * anglický manuál 1 * Kábel 1 * Adaptér 1 * Box

Certifikácia

Ihla Kazety pre Vybrať :

1/3/5/7/ 9/12/24/36/42/Kolo Nano/Nano 3D/5D Nano Použitie : 1/3/5/7 kolíky používa pre PMS(Permanentný Make-up Systém), tetovanie,rias, obočia, tváre alebo pier 9/12/36/42 kolíky Kolo Nano/Nano 3D/5D Nano používa pre MTS(Mirconeedle Terapie systém) Dr. pero A1 Stačí vymeniť ihlu. Dĺžka ihly je nastaviteľná do rôznych veľkostiach závisí na oblasti, účely a liečby. Je to pohodlnejšie na liečbu úzkom priestore, ako sú nos, okolo očí a úst.

1. Príprava:

(1) vytiahnite ihlu kazety v sterilizované balenie. (2) Montáž kolo sloty microneedle do Dr. pero stroj, push ihiel cartridge horizontálne až do konca (3) Zámok kazety otáčaním proti smeru hodinových ručičiek (4) Úprava dĺžka ihly by malo byť vykonané afterturn na stroji (5) Ak chcete odstrániť ihiel cartridge, zase itto v smere hodinových ručičiek a push out horizontálne. 2. Úprava rýchlosť a dĺžka ihly: (1) Tento prístroj je A1—C a musí byť zapojený do elektrickej siete, ak ho používate. (2)Úprava Rýchlosti a ON/OFF: 6 rýchlostný stupeň kontroly.Otočiť číslo, na ktoré chcete upraviť výstroj. Otočiť na 1 ak chcete spustiť nástroj a výstroj je v výstroj 1.Otočiť na 0 pre vypnutie prístroja. (3) Úprava dĺžka ihly: Môžete upraviť dĺžka ihly otočením dištančný krúžok v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových ručičiek Otáčanie v smere hodinových ručičiek, dĺžka bude dlhšie.Obracajú sa proti smeru hodinových ručičiek, dĺžka bude kratšie.

1.Vyberte si prosím zapojte vhodný pre vás, keď ste na mieste, poradí, vďaka! 2.Tento stroj sa NÁM zástrčku, EÚ zástrčku ,UK plug and AU zástrčku.(Poslať EÚ Plug Štandardne)

Certifikát

- Akceptujeme nasledovné methords:cez Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union alebo Bankovým Prevodom atď. - Pre veľké objednávky vám bude ponúknutá zľava, kontaktujte nás.

- Rusko, Kupujúci by mali vyplniť vaše anglický Úplný Názov v Prijímači, alebo sa nemusia prijať, pretože post politiky vo vašej krajine. - Brazílska kupujúci musieť poskytnúť DPH číslo (dovolenky masáž v objednávke) - Posielame položky prichádza s sledovacie číslo,ktoré môžu byť sledované stav doručenia celú cestu. Dodacia lehota závisí od sezóny, určenia a ostatných faktorov, na rušných dní, poštovné je možné odložiť. Ak balík nebol doručený v predpokladanom čase,prosím zmluvy sa na nás,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám späť čo najskôr.

- Náš produkt cena nie je vrátane daní. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatkov za odmietol zásielky. -1 rok záruka na naše položky (s výnimkou príslušenstvo a súčasti), kúpiť s dôverou.Kupujúci je zodpovedný za poplatky účtované jeho/jej krajiny. Ak potrebujete akýkoľvek dokument na vzdialenosť, prosím, kontaktujte nás.

- Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier.Dostanete ďalších 7 dní (v hornej časti, on-time dodávky čase) rozhodnúť, či si chcú udržať, alebo vrátiť vec, ako dlho ako oni nepoužitý a v pôvodnom obale, náklady na dopravu platí kupujúci. - Ak chcete vrátenie alebo výmenu tovaru, kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

Štítky: aniónové nástroja, hialuron pero, derma roller, pre mezoterapia, dermapen, on perá, balkón bezpečnosť, derma dr pero, nastaviť derma roller, drpen m8.

  • Aplikácia: Pre Komerčné A Domáce Využitie
  • Príslušnej Časti: Starostlivosť O Pleť Tváre
  • Ovládanie Rýchlosti: 6 Úrovní
  • Certifikát: CE
  • Položka: Dr. pero A1
  • Štýl: Mikro Ihly Pero
  • ihly: 12 Mikro Ihly Tipy Kazety
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: zliatiny hliníka
  • Microneedling: MTS Starostlivosti o Pleť Tetovanie Derma Pečiatka
  • Zdroj Napájania: US
  • Rýchlosť Motora: 11000RMP
  • Názov produktu: Dr. pero Ultimy A1
  • Mikro Ihly Typu: 12/36/42/nano a Mikro Ihly Bajonet
  • farba: čierna a strieborná
  • Názov Značky: dr.pero
  • Microneedle Dĺžka: 0,25 mm