20pcs M5 Prepnúť Skrutka Krídlovej Matice Visí Ťažké Predmety Skrutka, Sadrokartón Skrutky
20pcs M5 Prepnúť Skrutka Krídlovej Matice Visí Ťažké Predmety Skrutka, Sadrokartón Skrutky
Sku: g115903
(1 Recenzie)
Novinka

€7.58 €14.59

Popis:

Popis

Tento prepínač skrutka, vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, je odolný a praktický s dlhou životnosťou. Kompaktná veľkosť a ľahký, ľahko prenosný. Jednoduchá inštalácia. Vŕtanie otvoru, poke skrutka v a naskrutkujte skrutku s elektrickým skrutkovačom. Vhodné pre inštaláciu svetelné zariadenia, ako sú lampy, záclonové tyče, fotorámčekov, kabát, stojany na bicykle, atď.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Železo.

- Veľkosť: Cca 6.00X5.50X1.50 cm/ 2.36X2.16X0.59inch.

- Prijaté z poistného materiál, je to praktické a trvanlivé.

- Rôzne špecifikácie a dostatok množstvo môže splniť vaše rôznych dlhoročné používanie.

- Na jar môže byť automaticky otvorí za duté substrát tvoria veľkú okruhu a veľkého priestoru spojenie, poskytuje spoľahlivé ukotvenie efekt.

- Vhodné na inštaláciu. Najprv vyvŕtajte otvor a potom poke prepnúť skrutku do otvoru, uistite sa, že ste ponechať dostatok priestoru pre krídla uvoľniť a nakoniec zaskrutkujte skrutky na elektrický skrutkovač.

- Používa sa pre sadrokartón, wallboard a všetky duté založené miesto, pomoc v domácnosti práce ako TV namontované, drží zrkadlá, toaletný papier rolka, nástenná polica, záclonové tyče, skriňa, uterák bar a ostatných prípadoch bez klincami.

20 x Prepnúť Skrutky

Štítky: handfasting, skrutka do sadrokartónu, skriňa nástroj, pre pitbike, sadrokartónové nástroj, abalones, tc55, 45 stupeň pre dlaždice, kotva na stenu, tvár bradavice.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Prepnúť skrutka
  • Druh: kotevné skrutky
  • Materiál: OCELE
  • DIY Dodávky: Tesárstvo

Súvisiace produkty