T316 Nehrdzavejúcej Ocele, Otočné Oko Rýchle Uvoľnenie Loď Kotvy Reťazca Oko Oko Otočný Modul Háčik
T316 Nehrdzavejúcej Ocele, Otočné Oko Rýchle Uvoľnenie Loď Kotvy Reťazca Oko Oko Otočný Modul Háčik
Sku: g116218
(0 Recenzie)
Novinka

€3.76

Popis:

Názov Nerezový krúžok typ rotačné jar oko Materiál: nerezová oceľ 316 Veľkosť: 70 mm, 87mm, 128mm Rozsahu použitia: jachty, plachetnice, budovy Otázka : Dobrý deň, chcem sa dostať balíček rýchlo, ktorý kuriérska metóda by som si mal vybrať? Odpoveď : Prosím, vyberte "Golstroj.sk Štandardná Doprava", ktorá je silne odporúčaný spôsob dopravy na Golstroj.sk platformu. To môže byť sledované v priebehu 24 hodín a dosiahne sveta veľmi rýchlo. 100% náhrada kapacity. Bez straty balíky! Veľmi stabilný! Má veľmi veľkú výhodu!

Otázka: Dobrý deň, chcem si kúpiť veľa z týchto produktov. Môžete poskytnúť najnižšiu cenu? Odpoveď: samozrejme, môžeme kombinovať náklady na dopravu a poskytnúť veľkoobchodné ceny pre vás! Kontaktujte nás prosím bez váhania! ďakujem vám veľmi pekne!

Otázka : Keď sme sa venovať, ako dlho trvá proces objednávky? Odpoveď : V priebehu dvoch dní Otázka : Ako dlho prepravy? Odpoveď : Normálne, rýchlosť je veľmi rýchle (12-32 dní), Ale počas epidémie obdobie, lety na cieľové krajiny sú znížené, takže tam bude trochu odkladu (18-56 dní), ale nebojte sa, všetky balíky dorazí bezpečne. Otázka : Kde môžem skontrolovať stav dopravy balíka? Odpoveď : Ak sa rozhodnete hospodárskej dopravy, neposkytla sledovacie číslo. Ak sa rozhodnete štandardná doprava, tam bude sledovacie číslo zásielky, prosím, kontaktujte nás a informujte sa. Alebo sa môžete pozrieť tu: Otázka : môžem kúpiť veľa produktov, môžem kombinovať poštovné náklady? Odpoveď : Áno, môžeme kombinovať poštovného pre vás, ušetriť náklady na dopravu a poskytovať zľavy! Otázka : môžem si kúpiť veľa produktov, je to poslal jeden balíček? Odpoveď : Áno, používame jeden balíček poslať! Otázka : chcem kúpiť veľa produktov z vašej predajni, ako 100 KG alebo 500KG, môžem použiť ocean shipping? Odpoveď : Áno, sme spoločnosť, môže zachrániť náklad, použitie námornej nákladnej prepravy, trvá približne 40 dní, kým na svete! Rôzne krajiny majú rôzne prepravné časy. Môžu byť dodávané priamo do vášho domova, door-to-door service (tzv. "ddp"), prosím, kontaktujte nás. Otázka : som cudzieho predávajúceho a chcete veľkoobchodné produkty vo vašom obchode. Je tam veľkoobchodné ceny? Odpoveď : Áno, ak ste predajcom v zahraničí. Ak si chcete kúpiť veľa produktov, sme vám mohli poskytnúť najlepšiu cenu. A dlhodobú spoluprácu s vami na vytvorenie veľmi priateľský vzťah.

Štítky: reťaz otočný, kotva otočný, kábel napätie, z nehrdzavejúcej ocele podkovy strmeň, z nehrdzavejúcej ocele námestie oko swivel, rýchle uvoľnenie strmeň, krásny piercing, kotviace oko, marin, hardvér plachetnici.

  • Názov Značky: compsum
  • Druh: 316
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: Otočný Modul Strmeň
  • Kategória: Vybavenie Pút

Súvisiace produkty