Riflescope zahŕňať PRÍPADY, NEOPRÉNOVÉ ROZSAH POKRYTIE VEĽKÝCH 13" (AŽ DO 15") Reverzibilné Dizajn s Camo & Čierna Farba, Hungting Chrániť
Riflescope zahŕňať PRÍPADY, NEOPRÉNOVÉ ROZSAH POKRYTIE VEĽKÝCH 13" (AŽ DO 15") Reverzibilné Dizajn s Camo & Čierna Farba, Hungting Chrániť
Sku: g116665
(2 Recenzie)
Novinka

€2.15 €5.66

Popis:

Riflescope zahŕňať PRÍPADY, NEOPRÉNOVÉ ROZSAH POKRYTIE VEĽKÝCH 13" (AŽ DO 15") Reverzibilné Dizajn s Camo & Čierna Farba, Hungting Chrániť

Model (Camo)

Model B (Black)

Popis: Jednoduché zapnutie a vypnutie použiť Rýchly a ľahký kryt riešenie z Jedného kusa dizajn Pomáha chrániť cenné rozsahy od vietor, prach, dážď, a prípadný kontakt S naším inovatívnym potiahnite popruh, tieto sú najjednoduchší a najpohodlnejší rozsah pokrýva Naše Riflescope Zahŕňa dodať jednoduché zapnutie a vypnutie použitie v teréne. Dno pull-slučka otvorí kryt pre jednoduchý kryt riešenie a rýchle odstránenie. Jeden kus dizajn, nemá žiadne top švy na lepšie tesniace prvky. 3 mm-hrubé neoprénová konštrukcia ponúka extra ochranu od vonkajšie nebezpečenstvá. Záhyby a brucha preč bez námahy do vreciek. Neoprénová Rozsah Kryt, Veľké 13" Vlastnosti: - Reverzibilné dizajn - Úseky na nosenie väčšina zbrane - Pre odbory, a non-zväčšovacie odbory až 10" dlhé a 45mm, priemer objektívu - Patentované - Size: Large - Farba: Čierna/Camo Strom Break-Up Infinity Package: 1 x Riflescope Kryt

Zásielky a Platby:

1)Pls, aby ma nechal na správnej adrese! Sme si nie je zodpovedná za balík návrate z dôvodu kupujúceho problém (ako von z domu, nesprávnu adresu, atď.)

Čína Poštou trvá zvyčajne 2-3 týždne, sme nie je zodpovedná za sledovanie a prosím pozitívne kontakt miestnej pošty ak ju nedostanete. Sme nie je zodpovedná za straty alebo chýba sledovanie záznamov pre Čínu Príspevok.

Ak u ak si chcete vybrať, bezpečnejší a rýchlejší spôsob, ako EMS, Prosím, Zaplatiť poplatok. EMS zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní s plnou záznamy.

2), sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola,štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

3)Ako kupujúcim,je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia,naša cena nezahŕňa dane,DPH,alebo iné rukoväť poplatky.

Podmienky:

1. Prosím, dajte nám do 15 dní (podľa dátumu účtovania).

2. Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

3. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

4. Returne/exhange zásielky kvality, budeme dodanie zdarma po servisná údržba pre problémy s kvalitou tovaru(vrátenie peňazí alebo výmenu novej zásielky).

Štítky: oheň vlk rozsah, veľké puška rozsah, puzdro safariland, flash zabiť, magpul, kriss vector v2, tank tiger, riflescope hakko, camouflag, rifl rozsah.

  • farba: Dizajn s Camo & Čierna Farba
  • Názov: Neoprénová Rozsah Kryt
  • Číslo Modelu: Riflescope Zahŕňa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Trvanlivé
  • Materiál: Neoprénová
  • Veľkosť: 13"

Súvisiace produkty