24pcs Prostatic Pupok Omietky Bylinné Lekárske Omietky Urologických Škvrny Muž Prostatic Liečba Zdravotnej Starostlivosti Čínskej Medicíny
24pcs Prostatic Pupok Omietky Bylinné Lekárske Omietky Urologických Škvrny Muž Prostatic Liečba Zdravotnej Starostlivosti Čínskej Medicíny
Sku: g116866
(2 Recenzie)
Novinka

€4.61 €9.21

Popis:

Choroby prostaty boli dôkladne študoval tým, Hippokrates a Galen (Rímsky lekár) pred tisíckami rokov. Muži všetkých vekových kategórií sa môžu trpieť akútne alebo chronické prostatitic s alebo bez močových prekážka. Starší muži, bohužiaľ, trpí vážnym ochoreniam ako je hypertrofia a hyperplázia prostaty. Zápal prostaty môže poškodiť funkčnosť prostaty a majú vplyv na produkciu spermií. V dnešnej dobe, takmer polovica mužskej populácie vo veku 20-50 bola alebo bude postihnutých touto chorobou v určitom okamihu svojho života.

Prostatic Pupok Omietka - omietka nanáša priamo na pupok pri liečbe prostaty - má unikátne zložky, ktoré stimulujú krvný obeh a liečiť prostaty. To lieči aj najzávažnejších prípadov zápal prostaty a rozšírenie.

Indikácie: 1.Zníženie tepla a vlhka, posilňujú krvný obeh. 2.Používa sa pre zápal prostaty a benígna hyperplázia prostaty spôsobené frekvencia a naliehavosti, bolestivé moču a močových ciest, zápal. Moču, inkontinencia,Bolesť pri močení ,bolesti chrbta ,Bolesti v oblasti mieška 3.Nephritis ,obličkové (ochorenie obličiek) 4.Sexuálna Impotencia,zväčšovacieho prístroja prostaty,Sexuálny a erektilnej dysfunkcie,Časté močenie Slabý prúd,Neúplné močenie,vstávanie v noci ísť Smeroch: 1. Umývanie pupka oblasti, s vlažnej vody 2. Otvorte puzdro (spolu líniu rezu) 3. Získajte omietky von a vyberte pripojené papier z jednej strany 4. Aplikovať omietku s jeho lepiacou stranou nadol na pupok 5. Jedna náplasť je možné použiť pre 1 6 dní. Odstránenie sadry a čistú pokožku 7. Opakujte postup do 24 hodín. Upozornenie: nepoužívajte príliš veľa soli vo vašej strave počas liečby. Nepite žiadne alkoholické nápoje. Nevzťahujú Prostatic Pupok Omietky priamo na otvorené rany/poškriabaný skin/tržné rany. Nevzťahujú omietky, ak ste alergickí na niektorú zo zložiek Prostatic Pupok Omietky.

Štítky: liek články, omietky, orto evra transdermálna náplasť, krém vagin, bolesť patch, displej ds 5, muži kapela pomoci, vianočné železa nálepky, medic omietky, eyedrop.

  • Aplikácia: Telo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Prostaty patch
  • Názov Značky: marisc

Súvisiace produkty