Vtipné Hip Hop Party Okuliare s Príveskom Rockovej Hudby Sunlgasses Láskavosť, Photo Booth Rekvizity Príslušenstvo Strana navrhne Dekorácie
Vtipné Hip Hop Party Okuliare s Príveskom Rockovej Hudby Sunlgasses Láskavosť, Photo Booth Rekvizity Príslušenstvo Strana navrhne Dekorácie
Sku: g117108
(0 Recenzie)
Novinka

€2.42 €4.85

Popis:

Produkt Show:

Zásielky: Sme zvyčajne loď položky v rámci 3-7days po zaplatení 24 hodín, potvrdenie.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do krajiny,tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady dávka neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Vrátime vám ak vrátite predmety v 15days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak ,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom conditionas.Ak predmetmi, ktoré boli poškodené alebo stratené, keď sa vráti ,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a my sme sa nebude dať buye, vám vrátime plnú sumu.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Záruka a Údržba:

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požiadať o náhradu v 15days od svojho prijatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na prepravu pre návrat.

Sme tiež poskytovať 12 mesiacov zadarmo náhradné.Kupujúci by mal vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na prepravu pre návrat.Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť ,kupujúci by mal tiež zaplatiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami .Po givge položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo .Hneď, ako sme prijímať položky,budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, zanechajte postive spätnú väzbu a päť hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek probelms s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Ak chceš rozvíjať všetky druhy suvenírov ,ako keychain,zrkadlo ,pilulka box ,magnet a tak sme sa OEM a ODM, s továrni v Yiwu ,Zhejiang ,Čína.Nejaké problémy,napíšte mi, alebo zanechať správu pre mňa,ďakujem.

Dúfam, že chlapi majú nádherný nakupovanie v našom obchode.

Štítky: mikrofón dekorácie rockových hviezd, hviezda morská víla dekorácie, dekorácie rock, komunistická hviezda dekorácie, rock n dekorácie, nursey star dekorácie, liečebný ústav diamant star dekorácie, hviezda pruhy dekorácie, predaj star dekorácie, hviezda topy dekorácie.

  • vzor: Hviezda
  • farba: Farebné
  • Balenie: 1pairs/taška
  • Príležitosti: Výročie
  • Môže sa prispôsobiť: Áno
  • Hmotnosť: 0.5kg
  • Číslo Modelu: L7006
  • Materiál: Plastové
  • Veľkosť: cm (when it folded)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty