3 Vrstva Filter Vzduchu, Čistička 360 Stupeň Micro Ekologické Negatívne Ióny Generátor Domov Čistič Vzduchu Ionizátor Aróma Difuzér, Čističe
3 Vrstva Filter Vzduchu, Čistička 360 Stupeň Micro Ekologické Negatívne Ióny Generátor Domov Čistič Vzduchu Ionizátor Aróma Difuzér, Čističe
Sku: g117302
(3 Recenzie)
Novinka

€22.93 €38.22

Popis:

3 Vrstva Filter Vzduchu, Čistička 360 Stupeň Micro Ekologické Negatívne Ióny Generátor Domov Čistič Vzduchu Ionizátor Aróma Difuzér, Čističe

Funkcia:

1. Ekologická čistička vzduchu, 360 stupeň č mŕtvy uhol prívodu vzduchu, vertikálne vetracie potrubie navrhnuté, rýchle odvzdušnenie rýchlosť, dobrý čistiaci účinok.

2. Prijať jednoduchým stlačením jedného tlačidla navrhnutý tak, citlivé na dotyk, pohodlné a praktické činnosti.

3. Tri vrstvy filtračné materiály, ktoré sa kombinujú tak, aby účinne odstrániť rôzne nečistoty vo vzduchu a ľahko vymeniť.

4. Aromaterapia bavlna slot je rezervovaný v dolnej časti stroja, môžete pridávať esenciálne oleje voľne podľa vašich preferencií.

5. Zariadenie má zabudovaný negatívne kvalitné ion generátor. Na negatívne ióny môžu odstrániť prachu, častíc, suspendovaných látok a statickej elektriny vo vzduchu.

Špecifikácia: Typ Položky: Čistička Vzduchu

Produkt Materiál: ABS + akryl dotykový panel + elektronických komponentov + filter

Veľkosť produktu (dĺžka X Šírka X Výška): Cca. 16 x 16 x 13 cm / 6.3 x 6.3 x 5.1 vo

Menovité Napätie: DC12V

Menovitý Výkon: 6 miliónov ks / cm3

Filter Vrstva Číslo / Materiál: Tri vrstvy / panna bavlna, aktívne uhlíkové častice, studenej katalyzátor

Prívodu vzduchu A Odvod Metódy: vstup Vzduchu v spodnej časti a výstupu vzduchu na vrchole;

Rozhodné Miesto: ≤40㎡

Platné Teplota: -10 ~ 50 ℃

Panel Ovládací Oblasti:

1. Spustenie: Po pripojení napájania, stlačte tlačidlo "On / Off" tlačidlo spustiť. Po štarte sa stroj beží v "low speed mode" je predvolene;

2. Vyberte Rýchlosť Vetra: Po zapnutí podľa kroku 1, stlačte tlačidlo "On / Off" tlačidlo, to sa prepne na "High-speed mode". Ak budete pokračovať stlačením tlačidla "On / Off" tlačidlo, zariadenie sa vypne.

3. Filter Nahradenie Pripomienka: Po stroj nazbieral 1500 hodín práce, "On / Off" tlačidlo kontrolka bude blikať na upozornenie užívateľa a vyzve užívateľa na výmenu filtra. Po výmene filtra, stlačte a podržte tlačidlo "ON / OFF" tlačidla na 5 sekúnd, chcete obnoviť, a vjazde na ďalší filter, náhradné načasovanie cyklu.

Zoznam balíkov: 1 x Čistička Vzduchu (Bez kvetináče) 1 x Konektor 1 x Čínsky Príručka 1 x Filter

Poznámka: 1. Nepripájajte alebo odpojením zástrčky mokrými rukami, aby ste zabránili riziku úrazu elektrickým prúdom! Pri pohybe čistička, prosím, vytiahnite sieťovú zástrčku zo zásuvky! 2. Je zakázané použiť v kúpeľniach a iných oblastí, s príliv, aby sa zabránilo úrazu elektrickým prúdom a urýchliť prispôsobenie obvodu systému. 3. Prosím, nepoužívajte v prostredí s olejom výparov, ako sú kuchyne, tento stroj nie je určený na filtrovanie oleja úlet. 4. Tento stroj obsahuje vysoké napätie, anión modul. Non-profesionáli by nemal rozoberať alebo opravovať sami. V prípade potreby, prosím, obráťte sa na spoločnosť. 5. Nezakrývajte vzduchu na vstupe a na výstupe zo zariadenia, aby nedošlo k ovplyvniť čistiaci účinok. 6. Je prísne zakázané dotýkať sa kovový kus výstup vzduchu v ruke a je zakázané vkladať cudzie predmety do výstupu vzduchu tak, aby nedochádzalo k poruche. 7. Pred prvým použitím, odstráňte filter package vnútorné a znovu to.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. O prepravné 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné. 9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka Vrátenie a Náhrada 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. O spätnú väzbu Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: pubg vzduchu difuzér, mija xiao, vzduch purifi, vzduch čistia pre domáce, uv led čistička vzduchu, drz vzduchový filter, iónske čistička vzduchu, vzduchu čistič pre domáce, ekologické štruktúry, aróma machin.

  • Názov Značky: VGEBY
  • Inštalácia: Prenosné
  • Kapacita (CFM): vysoká
  • Objem Vzduchu: Nižšie 50m3/h
  • Oblasti Aplikácie: 31-40㎡
  • Číslo Modelu: Desktop Čistička
  • Druh: Negatívne Ióny
  • Štýl: Čistička Vzduchu
  • Zdroj Napájania: Striedavý Prúd
  • Rýchlosť Vetra: ŠTANDARD
  • Certifikácia: ce
  • Hluk: ≤35 db
  • Podmienky Používania: Domácnosť
  • Aplikácia: 10-20m3
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Prívod Kyslíka: 1.1 L/min(vrátane)-3L/min(súčasťou balenia)
  • Aniónové Hustota: >4000000pcs/m3
  • Napätie (V): 220V
  • Výkon (W): 5w
  • Rozmer: Iné
  • Funkcia: Sterilizujeme

Súvisiace produkty