Škrečok Klietky hojdacia sieť morča Spanie Posteľ Zime Teplé dvojvrstvové hojdacia sieť Domov LBShipping
Škrečok Klietky hojdacia sieť morča Spanie Posteľ Zime Teplé dvojvrstvové hojdacia sieť Domov LBShipping
Sku: g117391
(0 Recenzie)
Novinka

€3.40 €5.23

Popis:

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Škrečkov Klietky hojdacia sieť morča Spanie Posteľ Zime Teplé dvojvrstvové hojdacia sieť Domov LBShipping

Popis: Funkcia:

1. Zvýšenie aktivity priestor: klasické bunkbed hojdacia sieť umožniť domáce zvieratá kyvadlová slobodne a zvýšiť spoločenské aktivity priestor.

2. Praktické : domáce Zvieratá môže pohybovať hore a dole na vôli, a môžu oddýchnuť na hornom poschodí, alebo sa pritúliť na dne. Poskytuje viac pohodlné životné prostredie pre domáce zvieratá.

3. Dobrá kvalita : výrobok je vyrobený z mäkkého luxusný, pohodlný materiál s dobrou teplo účinok; celkový dizajn je jednoduchý a veľkorysý, a je dobrou voľbou pre zimné; pridanie teplé hniezdo na malý pet v zime!

4. Odporúčané pre domáce zvieratá: Škrečkov, Ježko, Chinchilla, Králik, holandský ošípaných, Lasica.

5. Balenie zoznam: 1x hojdacia sieť.

Popis:

Veľkosť: S/L(Ako je uvedené)

Váha: Cca S-90 g, L-130 gramov

Farba: Žltá, sivá

Materiál: Plyšové

Platné domáce zviera: Malé domáce zviera

Balenie Obsahuje: 1 x hojdacia sieť

Štítky: príslušenstvo morča, škrečok dom, klietka myš, hojdacia sieť zavesiť, klietka myší, tábor hojdacia sieť, pre morča, handričkou hadice, posteľ morča, stolička hojdacia sieť.

  • Materiál: Fleece
  • Číslo Modelu: Klietky

Súvisiace produkty