Vysoká Kvalita 100mm-142mm Nehrdzavejúcej Ocele Duté Loptu Kryté Záhradné Dekorácie Oblasti Leštené Zrkadlo Strany Stôl Ozdoby
Vysoká Kvalita 100mm-142mm Nehrdzavejúcej Ocele Duté Loptu Kryté Záhradné Dekorácie Oblasti Leštené Zrkadlo Strany Stôl Ozdoby
Sku: g117444
(0 Recenzie)
Novinka

€7.04 €7.82

Popis:

Funkcie:

Nerezové oceľové duté lopta je hlavne vyrobené z 201 nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná. Vysoký lesk, jas sfére. Zrkadlo kovové dekoratívne doplnky. Vhodné pre rôzne nákupné centrá, domáce dekorácie, kancelárske priestory dekorácie atď.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ Voliteľné Priemer: (cca.) 100MM~142MM

Farba:

Sliver/Gold/Farba/Žltá

Aplikácia

Profil Spoločnosti

O nás.

MaoPing Socha Umenia Co., S.r.o.je profesionálny vytvára veľký vonkajší nehrdzavejúcej ocele socha pre vývoj, kancelárskych budov a verejných umeleckých miestach. Tieto dobové nehrdzavejúcej ocele sochy sa vyznačujú hladké, elegantné hrany a hladký kovový križovatiek, čo svedčí o vysokej úrovni zváranie zapojené. Vírivej vzory v kartáčovaný nerez ocele sú odlišné z Maoping sochárstva. Nádherný pocit intimity je vytvorený pre divákov, ako oni dodržiavať veľké, oblé hrany držal pevne do pozície, že vzdorovať gravitácii.Vitajte priatelia od všetkých líniách života, aby prišiel na návštevu, usmernenia a obchodné rokovania.

Prečo si vybrať nás

Podobné produkty

FAQ

Q:ste výrobné alebo obchodné spoločnosti ? Odpoveď:Áno,sme továreň priamo. Otázka:máte MIN? A:Č 1pcs bude ok. Otázka:Aká je dodacia lehota? Odpoveď:5-30 dní závisí na prepravu tak, ako si vybrať a množstvo. Otázka:môžete poskytnúť vzorky pred objednávky? je to zadarmo, alebo extra ? Odpoveď: Áno, mohli by sme ponúknuť vzorky ,Ale navyše.alebo môžeme diskutovať. Otázka:Môžete urobiť prispôsobené dizajnu ? Odpoveď: Áno,môžeme urobiť prispôsobuje dizajn,stačí nám poslať váš návrh,foto,rozloženie,veľkosť a vaše požadované. Otázka:Aký je váš platobné podmienky ? Odpoveď: Platby: 30% T/T vopred ,zostatok pred zásielky. Otázka:môžem navštíviť vaše továreň? Odpoveď: jasné,vítame kedykoľvek. Otázka:Ako kontaktovať? Naše kontaktné údaje je na každej stránke podrobnosti, a tiež máme stránku pre všetkých našich kontaktných údajov, a tiež môžete odoslať dotaz priamo k nám, budeme odpoveď čoskoro.

Štítky: eco pranie, okrúhle oceľové guľové, loptu z nehrdzavejúcej ocele, šperky z nerezovej ocele, oblasti ocele, zrkadlo oblasti, lopta závod, loptu crystal, sklenené gule, kozmické krúžok.

  • Značky: MP
  • Kategória Produktu: Nerezové dekoračné predmety
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Thinckness: 0,5 mm
  • miesto pôvodu: Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Sliver
  • Veľkosť: 100mm-142mm
  • Aplikácia: Dekorácie
  • remeslo: Leštené
  • Materiál: 201 nehrdzavejúcej ocele

Súvisiace produkty